• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kargo bilgisi kendisine ulaşan oldu mu acaba ?
Sürat kargodan bana mesaj gelmedi de.
Bulunduğum yerde sürat kargo inanılmaz kötü ve takip numarası olmadan yeni seri majorlar çıkınca ancak getirirler drop kiti :)

Ayrıca alacak olanlar için ufak bilgi.
Sitede 64 adet drop kit stoğu kalmış :)

Kargo bilgisi kendisine ulaşan oldu mu acaba ?
Sürat kargodan bana mesaj gelmedi de.
Bulunduğum yerde sürat kargo inanılmaz kötü ve takip numarası olmadan yeni seri majorlar çıkınca ancak getirirler drop kiti :)

Ayrıca alacak olanlar için ufak bilgi.
Sitede 64 adet drop kit stoğu kalmış :)
banada gelmedi mesaj süratten. ama özelden uzimods ustaya sordum . sağolsun hemen cevap verdi.
takip ediyorum şimdi. esenyurtu geçmiş. öğleden sonra ulaşır bana :)

banada gelmedi mesaj süratten. ama özelden uzimods ustaya sordum . sağolsun hemen cevap verdi.
takip ediyorum şimdi. esenyurtu geçmiş. öğleden sonra ulaşır bana :)

Anladım üstadım.
Ben rahatsız etmeyeyim demiştim o yüzden yazmıştım buraya.
Bu satırları yazarken özelden kargo takip numarasını yolladı @Uzi Mods
Esnaflığı için tekrardan teşekkür ederim buradan.

Günaydın Arkadaşlar

* Ürün elinize ulaştıktan sonra güzelce yıkayın temiz gönderim yaptık ama herkes tekrardan kendi şahsi temizliğini yapsın

* Temizlikten sonra mutlaka oringleri bir peçete likitleyin tek sefer yeterli olacaktır

ben buralardayım takipteyim geç cevap verebilirim kusura bakmayın

Şimdi bazı platformlarda ürünün fiyatıyla alakalı polemikler başlamış durumda. 130 TL ye satılan bir ürünün kiti 110 TL olur mu? diyorlar. Zahmet edip buralara bakan, hatta okuyan çıkarsa bir şeyler yazayım kendi adıma.
Ürün kargo dahil 110 TL.

10 TL zaten kargoya gitti. Ürün ultem driptip ile satılıyor. Yerli ultem driptipler 30-40 TL aralığında. Yani bu ürün 70-80 TL ye belki bu parçalar olmadan satılabilirdi. Ama üretici bu kiti bu şekilde çıkardı. Ve bu bir KİT. yani buna ihtiyacınız yok. Zevkiniz için alırsınız ya da almazsınız. Majör klasik haliyle de fazlasıyla güzel zaten.

Ayrıca yeni üretilecek Majör 1.0 serisinin yine 130 TL den bizlerle buluşacağını düşünmek sadece hayal olur. Majör 130 TL ye sitesinde satılırken ben domatesi kilosu 2 Tl den alıyordum pazardan. Şimdi 8 TL. Hammadde maliyetini bilmediğim için yazmadım. Bilgim olmayan konuda, fikrim olmasın. Ama geçen seneye bu zamanlara göre her şey %50 pahalandı. Tahminime göre 200 TL olacak bir atomizer için 100 TL (kargoyu düşüyorum) bir kit için normal bence. Tabi ki bu ürünleri 20-30 TL den almayı ben de isterim. Ama bunun mümkün olmadığını görmemiz gerekiyor.

Ve hadi üretici bu Drop kitten adet başına 40 TL kazanmış olsun (ki sanmam) 40*100=4.000 TL. yahu 4.000 TL için, orjinal işinizden zaman ayırıp, günlerce, gecelerce bu işe katlanır mısınız? İşlemesi dert, pakatlemesi dert, camı dert, dripitpi dert, temizlemesi dert. SBTV de azash gibilerle uğraşması cevap yazması dert. Satışı yasal olmayan bir ürün üreterek, insanları memnun etmeye çalışmak ayrı bir dert.
Keşke bu atomizerler, likitler yasal mevzuat dahilinde üretim bandından vızır vızır çıksa ve maliyet düşse (tabi gelecek ÖTV ler hiç hesaba katılmıyor)

Ve son olarak, epey bir yağcı, yandaş gibi yazmış oldum. Fark etmez. Siz öyle de düşünebilirsiniz. Saygı duyarım. Ne de olsa yine de düşünebildiğinizin delili olmuş olur benim adıma...

Sevgiyle ve soğuk buharla kalın. ;)

Geri