• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tarih soruları gelmişken bu konuda ben de dahil olayım. Ne zamana acaba üretim ve satış belli bir tarih söyleyebilir mi? @Uzi Mods hocam. Kasımda askerde olacağım. Öncesinde tedarik etsek ne yahşi olur :)

bu kış geçer ben diyim size millet. zamanı gelince aha adam haklı çıktı beya dersiniz. kasıma kadar yolu var. olursa kasıma kadar. gizli mesaj yok boşuna umutlanmayın :geek:

Geçenlerde de söyledim, tekrar söyleyip kaçayım :)
@Uzi Mods bir butik üretici. Tüm geçimini ve hayatını atomizer üretimi ile geçindirmiyor ve son görüştüğüme göre iş yoğunluğu çok fazla. Ayrıca Drop Kit üretiminden sonra bir şey üretmeyeceğim demesine rağmen kullanıcıları kıramadığı için tekrar girişti bu işe.

Vehlasılı kelam, kendi iş yoğunluğu ve bir takım diğer sebeplerden ötürü süreç biraz yavaş işliyor. Bildiğim kadarı ile sona yaklaşmak üzere. Yani satışa az kaldı. Ha ben de gelip kendi söylesin istiyorum ama en son yanına gidip telefonumu eline vereceğim artık yaz şuraya bir şeyler diye :)

Bence fotoğraf için yanlış adrese çalışıyoruz.
@Uzi Mods usta tam olarak üretmeden veya tamamlamadan bize bir şey göstermez. Sanırım kendisinin tarzı bu şekilde. Ki buna fazlasıyla saygı duyuyorum. Ama arada üretimden, şuradan, buradan bir şeyler gören varsa onlardan tüyo alabiliriz...
Mesela bence @Turk üstad çok bilen az söyleyen gurupta :)
@Cemetery ulaştığını paylaşan gurupta :)
Arada mutlaka başka arkadaşlar da vardır.
Sesimizi onlar da duysun...
Gösteriverin gayri...
Dökün eteğinizde ki taşları... :)

@Uzi Mods hocam bari ucundan gösterin bayram şekeri niyetine :p
Katiliyorum ve arttırıyorum bi foto hakettik yarım da olsa neyin ne olduğunu bi gösteri verin gari

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence fotoğraf için yanlış adrese çalışıyoruz.
@Uzi Mods usta tam olarak üretmeden veya tamamlamadan bize bir şey göstermez. Sanırım kendisinin tarzı bu şekilde. Ki buna fazlasıyla saygı duyuyorum. Ama arada üretimden, şuradan, buradan bir şeyler gören varsa onlardan tüyo alabiliriz...
Mesela bence @Turk üstad çok bilen az söyleyen gurupta :)
@Cemetery ulaştığını paylaşan gurupta :)
Arada mutlaka başka arkadaşlar da vardır.
Sesimizi onlar da duysun...
Gösteriverin gayri...
Dökün eteğinizde ki taşları... :)
Screenshot_20190818-223102_Gallery.jpg

Geri