affi
Community
Vışşş aboovvv...
Tel kadayıf değilmiş, cici cici şekerler yapıyormuş usta. ????????????
Son düzenleme:
Vışşş aboovvv...
Bilmem, görmem, duymam.yav arkadaş bu fotolar hiç iyi olmadı şimdi benim kanım bitlenmeye başladı
biraz daha bilgisi olan yokmu
@Turk sayın mod.
@comandante dayı gel hele gel
@yobb bacanakkk
@Escobar çırakkkk
@lvnt74 yancıııı
@Pleasewait şirin babaaaaa
@sihirbaz
@sotw
koşun gelin şurayı bir şenlendirelim bak burası çok sessiz biraz bilgi lazım bize
yav arkadaş bu fotolar hiç iyi olmadı şimdi benim kanım bitlenmeye başladı
@Turk sayın mod.
@yobb bacanakkk
@Escobar çırakkkk
@lvnt74 yancıııı
@sihirbaz
@sotw
koşun gelin şurayı bir şenlendirelim bak burası çok sessiz biraz bilgi lazım bize
Bilmem, görmem, duymam.
ben uslu uslu bekliyorum valla abi ????yav arkadaş bu fotolar hiç iyi olmadı şimdi benim kanım bitlenmeye başladı
@Turk sayın mod.
@yobb bacanakkk
@Escobar çırakkkk
@lvnt74 yancıııı
@sihirbaz
@sotw
Aynen uslu uslu bekle , buraları da karıştırma ????ben uslu uslu bekliyorum valla abi ????
İnsan gerçekten hayret ediyor ????????????ben uslu uslu bekliyorum valla abi ????
Dışlandim tartaklandim örselendim vayyy be ????Aynen uslu uslu bekle , buraları da karıştırma ????
Tamam tamam, üretilince ben satarım sana, iki tane yazıldım ben ????????????Dışlandim tartaklandim örselendim vayyy be ????
Yettim kime dalıyoz ????????????yav arkadaş bu fotolar hiç iyi olmadı şimdi benim kanım bitlenmeye başladı
@Turk sayın mod.
@yobb bacanakkk
@Escobar çırakkkk
@lvnt74 yancıııı
@sihirbaz
@sotw