Kim demiş Oluyor, oluyor.O bizleri unutmuyor,
biz de Onu unutmuyor,
Ama bir şey de Olmuyor...
Majör şahsen benim için şudur,Ben dl’ciyim, ben bile heyecan yaptım neymiş bu major..
Majör şahsen benim için şudur,
İyi esnaf, kaliteli ürün.
Çok zor, en fazla MtdlHakkında tüm okuduklarım olumlu zaten ancak merak ettiğim şey şu; en geniş hava ayarında dl kullanıma yakın bir kullanım imkanı sağlayabilir mi?
Anladım, teşekkür ederim..Çok zor, en fazla Mtdl
Majör tadılmaz, yaşanır. Diyeceğim ama benim de 10 gündür Majörüm yok.Yav şu majörün tadına bakamayan bir tek ben mi kaldım canımızı çektiriyorsunuz sayın majör sahibleri bi tarafımız şişcek yav ????
Bir istanbullu olarak majörümün olmamasından utandım resmen????Majör tadılmaz, yaşanır. Diyeceğim ama benim de 10 gündür Majörüm yok.
Majör benim için en süper, en her şeyi veren atomizer değil. Hatta kötülemeye kalksam bir ton şey bulurum
Ama Majör bir marka, bir anlayış benim için.
Bir derdiniz oldugunda bir OM ötede duran, üretici olmayan üreticidir Majör.
Kullananların, sahip olanların ayrılmaya kiyamadiğı, paylaşmaya koşa koşa gönderdiği atomizerdir...
İstanbul' dan gelir. Ama Anadolu' dur Majör...
Ağlama emojisi yokmus , major de yok.Majör tadılmaz, yaşanır. Diyeceğim ama benim de 10 gündür Majörüm yok.
Majör benim için en süper, en her şeyi veren atomizer değil. Hatta kötülemeye kalksam bir ton şey bulurum
Ama Majör bir marka, bir anlayış benim için.
Bir derdiniz oldugunda bir OM ötede duran, üretici olmayan üreticidir Majör.
Kullananların, sahip olanların ayrılmaya kiyamadiğı, paylaşmaya koşa koşa gönderdiği atomizerdir...
İstanbul' dan gelir. Ama Anadolu' dur Majör...