Valla çocukken alamancı yolu gözler gibi bekliyoruz
Valla çocukken alamancı yolu gözler gibi bekliyoruz
Öyle valla, o saçma sapan bayat, beti benzi atmış, tadı bozuk çikolataları, konserve de kendi getirdikleri kahve kremalarını falan.. Ula şimdiki nesil yüzüne bakmaz ama bizim zamanımızda yoktu ki şimdi ki gibi şeyler Leblebi tozu yer, boynumuza adını hatırlamadığım o kolye şeklinde dizilen içi komple çekirdek olan eciş bücüş meyveleri asar onları yerdikHeee gardaş ya ???? karşı komşumuzun annanesi ve dedesi alamamyada ???? her sene yazın onlar gelecekte biz fındıklı çikolata yicez diye beklerdik ???? hatta geçen gün o günleri yaad ettik sonra annanesi gil gelmiş işte böyle düşünürdük çocukken demiş kadıncağız bana bir kaç paket alaman çikolatası ve gold kahve yollamış ???????????? bir mutlu oldum sorma ????????????????
Tamda o anları hatırlattın bana sen çok yaşa emi ????????????
Öyle valla, o saçma sapan bayat, beti benzi atmış, tadı bozuk çikolataları, konserve de kendi getirdikleri kahve kremalarını falan.. Ula şimdiki nesil yüzüne bakmaz ama bizim zamanımızda yoktu ki şimdi ki gibi şeyler Leblebi tozu yer, boynumuza adını hatırlamadığım o kolye şeklinde dizilen içi komple çekirdek olan eciş bücüş meyveleri asar onları yerdik
O değil de majör ne oldu majör?
Bu açığı @Uzi Mods kapatırsa efsane olur hocam, efsane Ben de aynı temennideyim ama ilk kim hangi tedarikçi bunu bizlere ulaştıracak merak ediyorum doğrusuAlmanlarin o domuz yağlı çikolataların da tadı efsaneydi...
Neyse ki sonrasında Ülker İsrailli ortaklarıyla aynı tada sahip çikolataları üretti de gayri milli çikolata sevdamız sona erdi...
Neyse aklıma gelmişken, bu yeni seri de şöyle uzun boylu geniş, küt açılı tobacco chimney de olacak değil mi? Sevgili @Uzi Mods ...
Aromacilarin derdini Drop Kit ile çözdün. Sıra biz soğuk buhar/ vurum sevdalilarinda...
Üstad şöyle bir konumuz var.Tekrardan stok gelecek mi acaba? Ön sipariş benzeri bir şeye katılmak gerekiyor mu?
Merhaba arkdaşlar, Majör rta için ön sipariş kapandı mı acaba. Saygılar
Talepler bu başlıkta kayda alınıyor hocam.
Bence bekleyin hocam, beklediğiniz 1 değil 2 fazlasını bulacaksınız. Sonra tüh bekleseydim dersiniz. Bende aynı durumdayım ve sabırsızlıkla bekliyorum vallaNeredeyse her gún yeni versiyon Mtl atomizerler çıkíyor piyasaya. Expro v4, taifun GTR v.s.
Avuçlarım kaşınyor, ağzım sulanıyor ama direniyorum halen. Sabırla majör bekliyorum, Neymiş efendim bir tane majörüm varmış ta, çok beğeniyormuşum da ikincisi olsunmuş.
Çok beklerim daha çoook...
@Uzi Mods üstadımizin son açıklaması,acaba günde 1 adet mi çıkabiliyor bu major'ler cnc'den bu yılın sonuna kadar kavuşucaz gibi duruyor. bekliyoruz bakalım sabır taşı çatlayana kadar yolu var