• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son yazdığım mesajı okudum da, ben bildiğin Majör fanatigi olmuşum. O sebepledir ki kimse benim taraflı yorumlarından etkilenerek, coşkulu bir alışveriş cilginligina (hypelanmasin) kapilmasin.
Mümkünse etrafından bulsun denesin ve kendisi tarafsizca, Majörün ne kadar mükemmel bir atomizer olduğuna karar vererek alsın...
:)

Son yazdığım mesajı okudum da, ben bildiğin Majör fanatigi olmuşum. O sebepledir ki kimse benim taraflı yorumlarından etkilenerek, coşkulu bir alışveriş cilginligina (hypelanmasin) kapilmasin.
Mümkünse etrafından bulsun denesin ve kendisi tarafsizca, Majörün ne kadar mükemmel bir atomizer olduğuna karar vererek alsın...
:)

Üstadım ben majörün ilk versiyonu çıktığında hiç ama hiç beğenmedim hatta siparişi @aXXo kardeşim almıştı bu ne yaa tak geç tak geç böyle basit atomu olur dedim neyse sardık sarmaladık başladık içmeye amann amann boğaz vurumu aramayan ben tabiki beğenmedim :)

Ta kiiii drop kit li bir majör kullanıncaya kadar ???????????? resmen atomizer benim gözbebeklerimden biri oldu kesinlikle bir kez denemeli insan ????????????

Majör boğaz vurumu arayanlar için bulunmaz kaftan bence
Aroma istiyorsanız drop kit alın bakın keyfinize ????

Her kullanıcıya hitap ediyo bu atomizer ????????????

@Uzi Mods üstadımizin son açıklaması,
Üretim için gerekli bazı malzemelerin yurt dışından girişinin beklendigiydi. Yani CNC den her gün 1 atomizer çıkmıyor. Şimdiye kadar bir sürü parça çıktı. Ve kalanlarin çıkmasını bekliyoruz ki set tamamlansin. Çünkü set oldukça çeşitli olacak. Çok opsiyonel seçenekler sunulacak biz kullanıcılara. En azından ben öyle olmasını umuyorum. Belki tamamı ultem set. Belki uzun kısa bacalı değişik bir set. Kim bilir. Ama eminim Drop kit kadar kullanımda.fark yaratabilecek parçalar olacak. Usta tek başına ve yavaş yavaş çalışıyor. Ama kesinlikle fark yaratıyor. Ve bizleri gerçekten önemsiyor...

O, Majorlerini bize satmak için değil, bizimle paylaşmak için üretiyor...
Hocam @Uzi Mods sadece atomizer yapan bir arkadaş değil, kendi işleri de var. Bir yandan da atomizer üretiyor oda bunca insan istiyor diye. Butik üretici yani :)
O yüzden bu tür butik üretimler de hızın nispeten yavaş olması çok doğal.
İnanıyorum ki bunca beklemenin karşılığını alacak herkes :)

Cümleten iyi bayramlar. @Uzi Mods yollarını gözlüyoruz. Hakikaten 3.atomizer için deli kaşıntı var şu sıralar bende. Şu kaşıntımı bir alsan yani :P Fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyorum.

Geri