100 + 001 yapıcamAbi bir sen bu kadar çok istekli çıktın uzi sana kıyağını yapar yani
001 comandante yazıyo diye bi söylenti var. onuda duydunmu ????bende bitmek üzere diye duydum
001 comandante yazıyo diye bi söylenti var. onuda duydunmu ????
oda olur odaKing Comandante yazdım ama neyse
001 comandante yazıyo diye bi söylenti var. onuda duydunmu ????
Ben onu rüyamda (rüyalar da tersi olur ya) 100 şeklinde gördüm
Ben onu rüyamda (rüyalar da tersi olur ya) 100 şeklinde gördüm
Başkan Tahmini ne kdar daha sürerBu aralar uzak kalıyorum buralardan bi derdi sıkıntısı olan olursa Özelden yazarsınız arkadaşlar bildirim geliyor kontrol ediyorum her zaman
Sen pazar günü getir emmi majoru madem yedeğini alıyorsun.@azash yaşlıyız fazla 100 numara bozar diye korkuyom. çaktırma
Sen pazar günü getir emmi majoru madem yedeğini alıyorsun.
Başkan Tahmini ne kdar daha sürer
Şimdilik deck olsada olur. Elimde drop kitle ölece bekliyorum hergün kutudan çıkarıp sevip sevip yerine koyuyorum valaTam zaman veremiyorum çünkü bazı malzemeler yurtdısından gelicek onların zamanı uzun işlemek için makina boşalması lazım ama elimden geldigince makina boşken yapıyorum
Bendekinin seri no 62 idi eski kullanıcıyım ben . Şimdi fiyatları görünce sıfırı bekliyorum. Üretici pırlanta gibi adam satış politikasını seviyorum.yanımda gözetimimde iki fırt çektiriyom.
majör deneme 20 gayme, drop deneme 30 gayme
baştan diyim sonra ben duymadım bilmiyodum olmasın.
yenisinin parasını nasıl çıkarcaz sanıyon ???? ????
bendekide oxelight ustamındı o virdi banaBendekinin seri no 62 idi eski kullanıcıyım ben . Şimdi fiyatları görünce sıfırı bekliyorum. Üretici pırlanta gibi adam satış politikasını seviyorum.