Burak
Community
Benimde atom yok, kiti bugün sipariş verdimatomuz yokki kitini alalım
uslu bi çocuk gibi arada bir sevip sevip kutusuna geri koyarım artık napaım.
Benimde atom yok, kiti bugün sipariş verdimatomuz yokki kitini alalım
Valla bende bugüne kadar hiç major edinmemiş biri olarak drop kiti aldım, ön talep toplamaya da adımı yazdırdım. Şimdi beklemedeyim. Bakalım ne zaman üretilir bilmiyoruz.Bu ürünler sınırlı stok olduğu için ve kullanma niyetiniz var ise edinmek mantıklı olacaktır. Bende de majör yok ama drop var
Kaldı ki majörün 0'ından daha pahalı 2. elleri satılıyor şuan gruplarda. Zarar ettirmeyeceği kesin.
Çok uzun sürmeyecektirValla bende bugüne kadar hiç major edinmemiş biri olarak drop kiti aldım, ön talep toplamaya da adımı yazdırdım. Şimdi beklemedeyim. Bakalım ne zaman üretilir bilmiyoruz.
En iyi 2 ay yaz bitmeden olaydı iyiydi.Çok uzun sürmeyecektir
67li olsun da senin olsun hocam, bi 67liye gitsin ha sen ha ben...Listeye yazdırdım bekliyorum, 67 rezerv idi seri no olursa 100 numara olsun dedim. Eldeki atoları koyacak yer kalmadı.
67li olsun da senin olsun hocam, bi 67liye gitsin ha sen ha ben...
Topcap üzerinde ki yıldız ne yazık ki görsel guzelligi kadar kullanışlı değil. Çözüm kurulum aşamasında tuttuğu yerde bırakmak. Lateks eldiven ile tutup, hava yüzüğünü çıkartıp deck den çevirmeyi deneyiniz. Ben öyle yapıyorum.Selam ahali. Bu drop kiti neresinden tutup çevireceğiz beceremedim bir türlü likit eklemek için hava yüzüğünü filan çıkarıp sökebiliyorum.
Teşekkürler, biraz kullanımı zor olmuşTopcap üzerinde ki yıldız ne yazık ki görsel guzelligi kadar kullanışlı değil. Çözüm kurulum aşamasında tuttuğu yerde bırakmak. Lateks eldiven ile tutup, hava yüzüğünü çıkartıp deck den çevirmeyi deneyiniz. Ben öyle yapıyorum.
Keyifli buharlar.
Ben 1.0 versiyonu kullaniyordum. Yine de ona göre daha kolay Ve çok daha keyifli.Teşekkürler, biraz kullanımı zor olmuş
80 Liraya ultem bellcap geliyor