• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu ürünler sınırlı stok olduğu için ve kullanma niyetiniz var ise edinmek mantıklı olacaktır. Bende de majör yok ama drop var :)
Kaldı ki majörün 0'ından daha pahalı 2. elleri satılıyor şuan gruplarda. Zarar ettirmeyeceği kesin.

Bu ürünler sınırlı stok olduğu için ve kullanma niyetiniz var ise edinmek mantıklı olacaktır. Bende de majör yok ama drop var :)
Kaldı ki majörün 0'ından daha pahalı 2. elleri satılıyor şuan gruplarda. Zarar ettirmeyeceği kesin.
Valla bende bugüne kadar hiç major edinmemiş biri olarak drop kiti aldım, ön talep toplamaya da adımı yazdırdım. Şimdi beklemedeyim. Bakalım ne zaman üretilir bilmiyoruz.

Listeye yazdırdım bekliyorum, 67 rezerv idi seri no olursa 100 numara olsun dedim. Eldeki atoları koyacak yer kalmadı.

Selam ahali. Bu drop kiti neresinden tutup çevireceğiz beceremedim bir türlü likit eklemek için hava yüzüğünü filan çıkarıp sökebiliyorum.

Selam ahali. Bu drop kiti neresinden tutup çevireceğiz beceremedim bir türlü likit eklemek için hava yüzüğünü filan çıkarıp sökebiliyorum.
Topcap üzerinde ki yıldız ne yazık ki görsel guzelligi kadar kullanışlı değil. Çözüm kurulum aşamasında tuttuğu yerde bırakmak. Lateks eldiven ile tutup, hava yüzüğünü çıkartıp deck den çevirmeyi deneyiniz. Ben öyle yapıyorum.
Keyifli buharlar.

Topcap üzerinde ki yıldız ne yazık ki görsel guzelligi kadar kullanışlı değil. Çözüm kurulum aşamasında tuttuğu yerde bırakmak. Lateks eldiven ile tutup, hava yüzüğünü çıkartıp deck den çevirmeyi deneyiniz. Ben öyle yapıyorum.
Keyifli buharlar.
Teşekkürler, biraz kullanımı zor olmuş :(

Geri