S
Silinen üye 721
Misafir
Tükkan açık yaw, @comandante abiye verdim ben anahtarları, hadi ben kaçar ?@NekadarNicokadarThroatHit üstad sen bayram tatiline erken mi girdin naptın tükkan gene kapalı
Tükkan açık yaw, @comandante abiye verdim ben anahtarları, hadi ben kaçar ?@NekadarNicokadarThroatHit üstad sen bayram tatiline erken mi girdin naptın tükkan gene kapalı
yok öyle kaçmak. tükkan senin. ben karışmıyomTükkan açık yaw, @comandante abiye verdim ben anahtarları, hadi ben kaçar ?
abi bir süreliğine, idaraten yaw ?yok öyle kaçmak. tükkan senin. ben karışmıyom
haa tamam o olur.abi bir süreliğine, idaraten yaw ?
Yok abi olur mu hiç öyle şey Bizim Major aşkımız Drop gelene kadar değildi yawhaa tamam o olur.
ama tükkanı bırakıp hepten gidersen bozuşuruz ona göre ☠??⚔⛏?
yok beee benzetmişsindir sen abi, o mu hakikaten yaw@NekadarNicokadarThroatHit patron takip ediyo. gördünmü
yok beee benzetmişsindir sen abi, o mu hakikaten yaw
şaka maka artık şu droplar hakkında yorumlara başlayın yaw
majör ile droplu majör içim farkları neler
artıları eksileri neler
Çok kısaca ifade edeyim. ALINIR. Keyifle kullanılır.şaka maka artık şu droplar hakkında yorumlara başlayın yaw
majör ile droplu majör içim farkları neler
artıları eksileri neler
Üstad eski Majörü de sürekli Ultem driptip ile kullanıyordum. Drop kitli hali ile arasında öyle minicik bir fark hissettim. Çok dikkate alınacak bir fark değil. Çelik driptiplerini hiç kullanamadım Majörün. Sadece likit beslemeyi çevirmek için 1 tanesini yanımda taşıyordum eskiden Ultem sonrası ne çelik ne de titanyum bir driptipi ağzıma götüremedim. Gitti o kadar para@azash üstat buharın az ılınmasında driptipin ultem olmasının etkisi varmı.
eski driptipi ile denedinmi hiç. metal olması ısıyı azda olsa etkiler diye düşünüyorum.
ek not : ben denedim ve az düşürdü gibi geldi bana ama tam çözemedim
Abi buhara pek etkisi olmaz. En fazla ilk nefeslerde metal ağızlıklar da serinlik, ilerleyen seri çekimlerde sıcaklık olacaktır. Sevmem ağzıma koymam ben o herhangi metal türevi ağızlıkları.@azash üstat buharın az ılınmasında driptipin ultem olmasının etkisi varmı.
eski driptipi ile denedinmi hiç. metal olması ısıyı azda olsa etkiler diye düşünüyorum.
ek not : ben denedim ve az düşürdü gibi geldi bana ama tam çözemedim
Valla hocam, zamanında Keyf'in ürettiği Al. ağızlıklardan almıştım. Bir kere kullandım hepsini, o gün bu gün dokunmadım. Ultem cidden iyidir.Üstad eski Majörü de sürekli Ultem driptip ile kullanıyordum. Drop kitli hali ile arasında öyle minicik bir fark hissettim. Çok dikkate alınacak bir fark değil. Çelik driptiplerini hiç kullanamadım Majörün. Sadece likit beslemeyi çevirmek için 1 tanesini yanımda taşıyordum eskiden Ultem sonrası ne çelik ne de titanyum bir driptipi ağzıma götüremedim. Gitti o kadar para