• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zonguldağa memlekete giderken bende bi baskın yapayım adres var mı adres...
Yok abi, o iş o kadar kolay değil. Önce Şişli-Kağıthane'den sağ salim geçmen lazım Ramazan hocama ulaşman için :) Adam bayram telaşında durun hele :)
@NekadarNicokadarThroatHit tükkan açılmamış hemde bu saatte

patron kızıcak bak yapmayın böle
Yav, sabah sabah bütün başlıklardan bastırdınız yine adama :D Ben olsam dayanamam kapatırım tükanı he :D

Valla benim işler (gerçek hayattaki :D ) bu ara çok yoğun, o yüzden arada girip beğeni atıp kaçıyorum :)
anahtarı birine teslim edin
b733da5f29581dbc77c01a9a737925c9.jpg

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçmeli olmasının kötü bir yanını ben göremedim hocam kullanımda, aksine vidalı sistemler daha çabuk aşınıyorlar. Ne v1 ne v1.1 durup dururken oring'leri kendini salıp dökülecek tarzda işçiliğe sahip sistemler değil. Bir bu "atomizeri birarada oring'ler tutuyor" eleştirisini, birde "dropkitle alttan dolduracağız akıtma sorunu olmayacak" eleştirisini uzun süreli kullanıcı olarak anlamış değilim; bu atomizer üstten dolumda herhangi bir sorun yaşatmadı bana iki sürümünde de, oring'ler ile bir arada tutulmasına rağmen hiç durup dururken dağılma ya da ne bileyim hava kaçağı gibi sorunlar yaşamadım.

Troya M v2'yi kilitleniyor diye sattım hep söylerim, sırf bu yivli vidalı yapıların kilitlenme sorunları yüzünden doğrudan Majör tasarımı bana çok daha iyi geliyor. Penodat'ta hava deliğine ya da dolum deliklerine bişeyler sıkıştırmadan açmak zordur. Örneğin Spica Pro'da dolum kapağı hariç oring'ler ile bir arada duruyor ve sorunsuz.

Standart Majör üretilip yanında drop kit edinilirse 2 farklı atomizer elde edilmiş olacak, sırf bu nedenle bile sizin 1.2 fikri bana sıcak gelmiyor :).

@Uzi Mods
Geçmeli atomizer diye tabir edilen Majör 1.0 ve 1.1 den sonra kit olarak gelen Drop kitle beraber Majorlerimiz normal yivli bir atomizere dönüştü. Aman bu cepte açılır, aman üstten solunda basınç yüzünden akar, fokurdar derdi kalmadı. Aroma zenginleşti. Görünüm sık oldu. Bu olumlu gelişmeler bir tarafa bırakılıp eski seriler mi üretilmeli? Yoksa son parti Majör bunların birleşimi mi olmalı? Jübileyi Majör 1.2 olarak yapıp Efsane kategorisine mi sokmali.
Aklımda deli sorular...

Geçmeli olmasının kötü bir yanını ben göremedim hocam kullanımda, aksine vidalı sistemler daha çabuk aşınıyorlar. Ne v1 ne v1.1 durup dururken oring'leri kendini salıp dökülecek tarzda işçiliğe sahip sistemler değil. Bir bu "atomizeri birarada oring'ler tutuyor" eleştirisini, birde "dropkitle alttan dolduracağız akıtma sorunu olmayacak" eleştirisini uzun süreli kullanıcı olarak anlamış değilim; bu atomizer üstten dolumda herhangi bir sorun yaşatmadı bana iki sürümünde de, oring'ler ile bir arada tutulmasına rağmen hiç durup dururken dağılma ya da ne bileyim hava kaçağı gibi sorunlar yaşamadım.

Troya M v2'yi kilitleniyor diye sattım hep söylerim, sırf bu yivli vidalı yapıların kilitlenme sorunları yüzünden doğrudan Majör tasarımı bana çok daha iyi geliyor. Penodat'ta hava deliğine ya da dolum deliklerine bişeyler sıkıştırmadan açmak zordur. Örneğin Spica Pro'da dolum kapağı hariç oring'ler ile bir arada duruyor ve sorunsuz.

Standart Majör üretilip yanında drop kit edinilirse 2 farklı atomizer elde edilmiş olacak, sırf bu nedenle bile sizin 1.2 fikri bana sıcak gelmiyor :).
Geçmeli olmasının ben de bir sakıncasını görmedim. 2 adet Majörüm yaklaşık 1 yıllık kullanımda hiç oringlerden açılıp akıtmadı. Zaten yazdığım genel itibariyle Majöre yapılan eleştirilerdi.
Ama üstten dolumda akıttığım, ters cevirmeden topcapi taktığımda basınç sebebiyle chimney içerisine likit kaçtığı ve hava deliğine kaçan likit yüzünden sesli sesli içtiğim oldu. ters çevirip üflüyordum geçiyordu ama yine de nadir de olsa bu yaşanıyordu.
Ki bunların hepsi kesinlikle kullanımla alakalı. Ne M i. ne Lv2 ne de Mv2 yi hiç sıkıştıramadım mesela.
Majör 1.2 mi olsun acaba konusunda da;
Drop kit üretildi ve bitti veya bitecek. Majör çıktığında insanlar Drop kit bulamayacak. (iyi ki 2 tane almışım) Ve kesinlikle Drop kit ile bu atomizer daha iyi (tek RY4 Double demlenmiş likitim hariç) Bu sebeple bu gelişimi Majöre adapte etmek daha güzel geldi bana. Örneğin 1.2 olur da Deck-Topcap-Yüzük 1.0 ve 1.1 gibi olur. Ama Chimney Drop gibi olur.
Tabi bu Drop kit değişiminin getirdiği gelişim Majör kullanıcılarının geneli tarafından kabul edilirse...
Ayrıca;
Bu güzellik üretilsin de, ne üretilirse üretilsin :)
Keyifli buharlar, güzel günler dilerim...

Al bendende o kadar hocam, senin dediğin gibi 1.2 ya da başka türlü bir model bile üretilse alacağım zaten bende, üretilsin yeterki :).

Geçmeli olmasının ben de bir sakıncasını görmedim. 2 adet Majörüm yaklaşık 1 yıllık kullanımda hiç oringlerden açılıp akıtmadı. Zaten yazdığım genel itibariyle Majöre yapılan eleştirilerdi.
Ama üstten dolumda akıttığım, ters cevirmeden topcapi taktığımda basınç sebebiyle chimney içerisine likit kaçtığı ve hava deliğine kaçan likit yüzünden sesli sesli içtiğim oldu. ters çevirip üflüyordum geçiyordu ama yine de nadir de olsa bu yaşanıyordu.
Ki bunların hepsi kesinlikle kullanımla alakalı. Ne M i. ne Lv2 ne de Mv2 yi hiç sıkıştıramadım mesela.
Majör 1.2 mi olsun acaba konusunda da;
Drop kit üretildi ve bitti veya bitecek. Majör çıktığında insanlar Drop kit bulamayacak. (iyi ki 2 tane almışım) Ve kesinlikle Drop kit ile bu atomizer daha iyi (tek RY4 Double demlenmiş likitim hariç) Bu sebeple bu gelişimi Majöre adapte etmek daha güzel geldi bana. Örneğin 1.2 olur da Deck-Topcap-Yüzük 1.0 ve 1.1 gibi olur. Ama Chimney Drop gibi olur.
Tabi bu Drop kit değişiminin getirdiği gelişim Majör kullanıcılarının geneli tarafından kabul edilirse...
Ayrıca;
Bu güzellik üretilsin de, ne üretilirse üretilsin :)
Keyifli buharlar, güzel günler dilerim...

Uzi mods araba üretsin onu da alırım, Net ?
Şaka bi yana yeni bir Rta'ya asla hayır demem ama benim kendilerinden asıl beklediğim güzel bir Mtl Rda :sneaky:
Şöyle alttan hava üflemeli, Major gibi ekstra Mtl aparatına gerek duymayan Mtl gibi Mtl bir Rda.
Pek sevilmese de buharcılar tarafından ben asıl içim keyfini hep Rda'larda yaşıyorum.

BF mod bile alırım ya, RDA bence de olmalı :).

Uzi mods araba üretsin onu da alırım, Net ?
Şaka bi yana yeni bir Rta'ya asla hayır demem ama benim kendilerinden asıl beklediğim güzel bir Mtl Rda :sneaky:
Şöyle alttan hava üflemeli, Major gibi ekstra Mtl aparatına gerek duymayan Mtl gibi Mtl bir Rda.
Pek sevilmese de buharcılar tarafından ben asıl içim keyfini hep Rda'larda yaşıyorum.

Şahsen ben 1.2 gelmesini isterim. Çünkü 1.0'dan sonra 1.1 geldiğinde düzeltilen sadece eksiklikler yani hava ayar yüzüğü olmuştu. 1.2 gelirse de böyle ufak tefek kullanımı etkileyen, rahatlığı amaçlayan ufak noktalara dokunulabilir. Bunun geri dönümünü de bizlerden sağlayacak tabi ki Ramazan hocam.
Şahsen ben cidden zorlanıyorum likit doldurmakta. Acemiyim belki ondandır ama ne bileyim, bunun üzerine düşünülebilir mesela. Mesela Sadece taban (deck) satışı da olabilir, drop'u olanlar için yada hem Majör hem Majör tabanı da satılabilir. Bilemiyorum bu firma sahibinin bileceği iş ama bence 1.1 ile aynı olmaz, ufak tefek dokunuşlar ile 1.2 final sezonunu izleriz gibi geliyor bana :)

Bir de bir kaç yerde buharın sıcak olduğunu okudum, 0.87ohm clapton sarılı ve buhar bana ılık-orta geliyor, 1.2-1.3 28ga tel ile gayet serin ferah bir buhar alınır diye düşünüyorum.

27-29 Mayıs tarihleri arasında Fasttech de CHERISH kodu ile beraber %20 indirim.
Majör için 10 lu cam yedeği $2.46 (15 TL) 10 adet yedek cam için güzel fiyat. LİNK
Drop kit sonrasında kırılabilecek camlar için güzel bir alternatif. Mevcutta bu cam ile kullanıyorum. Sorun yok.

27-29 Mayıs tarihleri arasında Fasttech de CHERISH kodu ile beraber %20 indirim.
Majör için 10 lu cam yedeği $2.46 (15 TL) 10 adet yedek cam için güzel fiyat. LİNK
Drop kit sonrasında kırılabilecek camlar için güzel bir alternatif. Mevcutta bu cam ile kullanıyorum. Sorun yok.
İlgili linkte bi alttakini seçsek daha pahalı nedendir acaba...

Geri