Şoför abi öm lütfen, günahın benim olsun...kıyıda bekleyen bi majör 1.0 vardı. esigaraya yakın zaman önce baslamış ama hep troy 1x kullanmıs bi arakadaşıma dedim ki bak sen boşver bu troy 1x i. sen şöför adamsın arabada uğraşma damlatma ile falan. al dedim şu majörü bak keyfine günahı ne bunun dedi 100 tl dedim. memleket insanlık görsün adam şimdi majör ile mutlu mutlu yaşıyor
Vayy beekıyıda bekleyen bi majör 1.0 vardı. esigaraya yakın zaman önce baslamış ama hep troy 1x kullanmıs bi arakadaşıma dedim ki bak sen boşver bu troy 1x i. sen şöför adamsın arabada uğraşma damlatma ile falan. al dedim şu majörü bak keyfine günahı ne bunun dedi 100 tl dedim. memleket insanlık görsün adam şimdi majör ile mutlu mutlu yaşıyor
@frantikk den bir değerlendirme alırız yakında Majör 1.0 ile ilgili. Gerçi ilk izlenimi pek olumlu olmadı ama
Bide özendire özendire anlatıp majorumüz yok diye ezilelim neyse elbet bir gün tutsam da karanlığı tutsam da yırtacağım, doğum günüm bugün doğum günüm diyen tüm annelerin anneler günü kutlu olsun....Üstat öm olur mu hiç, @azash hocam bir krallık yaptı denemem için bir süreliğine verdi
Şimdi ilk izlenim şöyle, ben sıcak buharcıyım üstadın elindeki 2 ato da 28GA 1 ohm civarı sarılıydı aromayı net aldım ama içim keyfi olarak bir şey anlamadım. Yalnız ufak bir detay vardı: BOĞAZ VURUMU.
Eve geldim atomizeri parçalarken @oXelight videosunu izleyerek yaptım. Cama zarar vermeden decki çıkaracağım diye zorlandım biraz. Acemilikte o kadar olur. 26GA kanthalla 2mm 6 tur aralıklı kurulum yaptım. Kapatırken deck ve topcap oringlerini likitledim yağ gibi oldu.
Kurulumum 0,64ohm verdi, yani biraz düşük gösterdi normalde 0,7 0,72 falan olması lazım. Kanthalda sorun değil. Gün boyu oynama olmadı.
İlk dolumda sıkıntısız kullandım (tavsiye üzerine yarım tank doldurdum) ikinci dolumda fokurdamalar var biraz, dilini çözmem lazım. Oxelightın devamını da izlemem lazım
Her neyse, atomizerin MÜTHİŞ bir içim keyfi var. Boğazın derinlerine kadar inen bir vurumu var. En küçük delikte son derece sessiz. Sıkılık olarak tek delik troyculara biraz havadar gelebilir. Troyların 2. 3. deliği arasında diyebilirim. Bu da oldukça yeterli.
Aroma konusunda biraz daha denemek lazım belki de. Fe bensonı hakkını alarak içtim. Ion sle yan yana içerken pek bir fark yoktu. 2. seferde doldurduğum tribecanın ise alakası yok şu anda.
Kurulum ve kullanımla ilgili sıkıntılar var. Bence herkese göre değil, bu sebeple de birçok kişinin tütün içip boğaz vurumu aramasına rağmen elden çıkarılıyor. Ben mesela hep elimin altında olmasını isterim bir alternatif olarak.
Cidden müthiş bir içimi var ya kullanmama izin verdiği için azash hocama çok teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 4035
Teselli olacaksa: benim de yokBide özendire özendire anlatıp majorumüz yok diye ezilelim neyse elbet bir gün tutsam da karanlığı tutsam da yırtacağım, doğum günüm bugün doğum günüm diyen tüm annelerin anneler günü kutlu olsun....
Güle güle deneyin üstad. Çok keyifli bir inceleme olmuş.Üstat öm olur mu hiç, @azash hocam bir krallık yaptı denemem için bir süreliğine verdi
Şimdi ilk izlenim şöyle, ben sıcak buharcıyım üstadın elindeki 2 ato da 28GA 1 ohm civarı sarılıydı aromayı net aldım ama içim keyfi olarak bir şey anlamadım. Yalnız ufak bir detay vardı: BOĞAZ VURUMU.
Eve geldim atomizeri parçalarken @oXelight videosunu izleyerek yaptım. Cama zarar vermeden decki çıkaracağım diye zorlandım biraz. Acemilikte o kadar olur. 26GA kanthalla 2mm 6 tur aralıklı kurulum yaptım. Kapatırken deck ve topcap oringlerini likitledim yağ gibi oldu.
Kurulumum 0,64ohm verdi, yani biraz düşük gösterdi normalde 0,7 0,72 falan olması lazım. Kanthalda sorun değil. Gün boyu oynama olmadı.
İlk dolumda sıkıntısız kullandım (tavsiye üzerine yarım tank doldurdum) ikinci dolumda fokurdamalar var biraz, dilini çözmem lazım. Oxelightın devamını da izlemem lazım
Her neyse, atomizerin MÜTHİŞ bir içim keyfi var. Boğazın derinlerine kadar inen bir vurumu var. En küçük delikte son derece sessiz. Sıkılık olarak tek delik troyculara biraz havadar gelebilir. Troyların 2. 3. deliği arasında diyebilirim. Bu da oldukça yeterli.
Aroma konusunda biraz daha denemek lazım belki de. Fe bensonı hakkını alarak içtim. Ion sle yan yana içerken pek bir fark yoktu. 2. seferde doldurduğum tribecanın ise alakası yok şu anda.
Kurulum ve kullanımla ilgili sıkıntılar var. Bence herkese göre değil, bu sebeple de birçok kişinin tütün içip boğaz vurumu aramasına rağmen elden çıkarılıyor. Ben mesela hep elimin altında olmasını isterim bir alternatif olarak.
Cidden müthiş bir içimi var ya kullanmama izin verdiği için azash hocama çok teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle 4035
Major elime geldiğinden beri Bitişik sarım kullanırım, hiç fokurdatmayı beceremedimBitişik sarimlar fokurdama yapıyor.
Bir de yan profilden alabilir miyiz bu arkadaşın fotosunu
Şimdi kendimi beceriksiz hissettimMajor elime geldiğinden beri Bitişik sarım kullanırım, hiç fokurdatmayı beceremedim