• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında beğenmediğimden dolayı satmamıştım zaten, malum forumda ilgili topiğinde iken ; sıfır olarak gelen Major un camında problem vardı resimleriyle birlikte Uzi ye e-mail attım, benden önceki arkadaşta da aynı sorun vardı onunkini ücretsiz yaptılar benimkini ücretli yaptıkları halde önemseyip göndermediler ben de tepki olarak satmıştım. Bir ara yakın bir arkadaşıyla görüştüğümde "Uzi asla öyle bir şey yapmaz " dedi ama süreç söylediğim şekilde yaşandı. Bana göre de bilinçli yapılan bir şey değildi ama yine de üzülmüştük.

Aslında beğenmediğimden dolayı satmamıştım zaten, malum forumda ilgili topiğinde iken ; sıfır olarak gelen Major un camında problem vardı resimleriyle birlikte Uzi ye e-mail attım, benden önceki arkadaşta da aynı sorun vardı onunkini ücretsiz yaptılar benimkini ücretli yaptıkları halde önemseyip göndermediler ben de tepki olarak satmıştım. Bir ara yakın bir arkadaşıyla görüştüğümde "Uzi asla öyle bir şey yapmaz " dedi ama süreç söylediğim şekilde yaşandı. Bana göre de bilinçli yapılan bir şey değildi ama yine de üzülmüştük.

Emin olun cok yogunluğa denk gelmişizdir arkadaşinıza yardımci olup size olamadıysak ben özür diliyorum

Sorun değil hocam, en büyük derdimiz bu olsun hayatta., evet forum arkadaşımıza hızlıca yardımcı olmuştunuz, dediğim gibi bilinçli olarak yapıldığını düşünmüyorum zaten (y) .

Yazınızı okuyunca cok üzüldüm ben camları hep ücretsiz gönderdim (140 adetden daha fazla) ücretsiz oldugu için aşırı suistimal oldu siz yine bizi iyi bilin

Geri