• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya ben tam cozemedim olayi. lütfen gülmeyin bana [emoji23]
Majör atomizeri biliyiruz. okey.
drop kit ne ola tam olarak? kit denince aklıma bazı atolarda harici olarak satılan mtl kit tarzı birşey geliyor. drop kit olarak bahsedilen atomizer mi? majoru üst versiyonu gibi? Yoksa nedir bu drop kit? Çünkü bir yandan major üretimi de olacak deniyor. Her şey şuan kafamda askıda. beni bi aydınlatır mısınız?
c3c2247615b27c50e603aaee9dd327b7.jpg

SM-G960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya ben tam cozemedim olayi. lütfen gülmeyin bana [emoji23]
Majör atomizeri biliyiruz. okey.
drop kit ne ola tam olarak? kit denince aklıma bazı atolarda harici olarak satılan mtl kit tarzı birşey geliyor. drop kit olarak bahsedilen atomizer mi? majoru üst versiyonu gibi? Yoksa nedir bu drop kit? Çünkü bir yandan major üretimi de olacak deniyor. Her şey şuan kafamda askıda. beni bi aydınlatır mısınız?
c3c2247615b27c50e603aaee9dd327b7.jpg

https://www.sihirlibuhartv1.com/konu/uzi-mods-hakkinda-s-s-s.400/
Sizi konunun ilk sayfasına alalım ;) Okumak güzel şey :)

en başından beri okudum zaten. bu yaftayı yemekten korkmuştum.

Okuduklarınızdan anlayamadınız mantığını o zaman diye düşünüyorum, olabilir.
@azash bir sayfa önce anlatmış ondan alıntılayalım ;)
En büyük artısı, kolay dolum olacak. Artık alttan dolum (ki üstten dolum olmuyor drop kit mantığında) çok daha pratik ve kazasız belasız olacak. Ben ne zaman alttan dolum yapmaya kalksam, atomizer elimde dağılıyor... Ayrıca sanırım chimney (yanma odası) ve baca yapısı da birazcık değişiyor ve malzeme 316ss oluyor. 304 e göre daha şık bir görünüm. Malzeme değişikliği ve yanma odası baca değişikliğiyle beraber, beklenti aromanin da bir miktar yoğunlaşması yönünde...
Keyifli buharlar...

Okuduklarınızdan anlayamadınız mantığını o zaman diye düşünüyorum, olabilir.
@azash bir sayfa önce anlatmış ondan alıntılayalım ;)
heh şimdi anladım. tamam herşey bağlandı birbirine. major üzerine uygulanacak bir yanma odası, chimney gibi bir meret bu drop kit. ben okuyor okuyorum yeni bir atomizermis gibi anlıyorum. ama yorumlar birbirini bağlayıcı şekilde nitelendirildiği içinde nasıl bir kit bu major a uygulanacak diyorum. Teşekkür ederim.

heh şimdi anladım. tamam herşey bağlandı birbirine. major üzerine uygulanacak bir yanma odası, chimney gibi bir meret bu drop kit. ben okuyor okuyorum yeni bir atomizermis gibi anlıyorum. ama yorumlar birbirini bağlayıcı şekilde nitelendirildiği içinde nasıl bir kit bu major a uygulanacak diyorum. Teşekkür ederim.

Önemli değil :) Yardımcı olabildiysem ne ala :)

Geri