• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@comandante haklısın valla abi, ayın 15'i geliyor şöyle 13-14 Mayıs gibi çıksa da ek hesapla falan halletsek şu işi :) ayın 16'sı hadi bilemedin 17'sinde benim hesapta bakiye "0" oluyor.
@yobb ben unutsam da @Uzi Mods unutmaz Major bekleyenleri merak etme ;)

hepimiz heyecanla bekliyoruz ama sonuçta bir iş adamı.
ekonomik yönden hangi şartlarla karşı karşıya şu an düşünmek bile istemiyorum.
doların bu yükselişi, enflasyon oranı, giderlerin, ücretlerin, hammaddenin tavan yapması kimbilir ne zorluklar yaşatıyordur @Uzi Mods 'a
o yüzden yorumlarımızı bunları da düşünerek yapmalıyız.

fazlada üstüne gitmeyelim ustamızın. zaten o da bizden biri. ;)

Bu drop kit’in alamet-i farikası nedir millet ? Bilen anlatabilir’mi ? Hali hazırda major atosu olana ne vaadediyor?
Gözlerini kapatıp bi duman alıyorsun , iftara cennetteyiz hurilerle hurma yiyoruz , yani bize bu vaadedildi .. ??
Bekliyoruz bizde , zaten her şey bir yana beklemesi de ayrı eğlence oldu sayfalarda geriye doğru gidersen göreceksin , sende bekleyenlerden sen aramıza hoş geldin sefalar getirdin ..

Bu drop kit’in alamet-i farikası nedir millet ? Bilen anlatabilir’mi ? Hali hazırda major atosu olana ne vaadediyor?
En büyük artısı, kolay dolum olacak. Artık alttan dolum (ki üstten dolum olmuyor drop kit mantığında) çok daha pratik ve kazasız belasız olacak. Ben ne zaman alttan dolum yapmaya kalksam, atomizer elimde dağılıyor... Ayrıca sanırım chimney (yanma odası) ve baca yapısı da birazcık değişiyor ve malzeme 316ss oluyor. 304 e göre daha şık bir görünüm. Malzeme değişikliği ve yanma odası baca değişikliğiyle beraber, beklenti aromanin da bir miktar yoğunlaşması yönünde...
Keyifli buharlar...

Son düzenleme:
Geri