comandante
Council
sağol kardeşimBen 1 fazladan alıp ayırırım sana ?
sağol kardeşimBen 1 fazladan alıp ayırırım sana ?
Abi biz "Fanboy" luk yapmıyoruz ki, sadece Drop Kit'in satış tarihinin öne alınması için Baskı yapıyoruz ustama
droptan sonra majör yapacak usta. talep çoksadece Drop Kit mi ?
2 dk da unuttun beni ya hadi bakalım
dün kutu işi hallolacak gibiydi. @Uzi Mods usta bekliyorum yazmıştı. bu hafta sonu gibi çıkar umuyorumbence zamanıdır artık yapmanın
droplar zaten hazır sanki kutu mutu işleri kaldı sanki
Uzimod abi görüyorsun ki geçen sürede hepimiz ekonomik olarak batmış durumdayız , senden tanzim satış noktaları kurmanı bekliyoruz ?
Tanzim satışa sadece emeklileri alacaklar diye @comandante abi önden ayırtmış yerini
AromaBu drop kit’in alamet-i farikası nedir millet ? Bilen anlatabilir’mi ? Hali hazırda major atosu olana ne vaadediyor?
Gözlerini kapatıp bi duman alıyorsun , iftara cennetteyiz hurilerle hurma yiyoruz , yani bize bu vaadedildi .. ??Bu drop kit’in alamet-i farikası nedir millet ? Bilen anlatabilir’mi ? Hali hazırda major atosu olana ne vaadediyor?
En büyük artısı, kolay dolum olacak. Artık alttan dolum (ki üstten dolum olmuyor drop kit mantığında) çok daha pratik ve kazasız belasız olacak. Ben ne zaman alttan dolum yapmaya kalksam, atomizer elimde dağılıyor... Ayrıca sanırım chimney (yanma odası) ve baca yapısı da birazcık değişiyor ve malzeme 316ss oluyor. 304 e göre daha şık bir görünüm. Malzeme değişikliği ve yanma odası baca değişikliğiyle beraber, beklenti aromanin da bir miktar yoğunlaşması yönünde...Bu drop kit’in alamet-i farikası nedir millet ? Bilen anlatabilir’mi ? Hali hazırda major atosu olana ne vaadediyor?