Dün yorucu bir geceydi maalesef, sinir stres zor uyudum ?@NekadarNicokadarThroatHit üstad kalk hadi sabah oldu aç tükkanı
@Uzi Mods gelmeden açılmış olsun tükkan
Aynen kardeşim ama hayat devam ediyor. Tükkanı açmak lazım. Dolar oldu 6 lira. Hayat pahallı, geçinmek zor. İşini kaybetmeDün yorucu bir geceydi maalesef, sinir stres zor uyudum ?
Neyse açalım tükkanı, usta kızmasın.
Haydi Bismillaaaaah...
Valla bu gidişle dolar 8 olur benzin 10 olur, olan yine bize olur...Aynen kardeşim ama hayat devam ediyor. Tükkanı açmak lazım. Dolar oldu 6 lira. Hayat pahallı, geçinmek zor. İşini kaybetme
@Uzi Mods majör uretimi de olacak mi?. Ufak tefek konuyu takip ediyorum. Kullanicilara olan samimi yaklasiminizdan dolayi almak istiyorum. Ama elde majör yok.
Evet sayın @Uzi Mods major mtl Atomizer yeniden üretilecek mi üretilecekse ne zaman yeni bir Atomizer üretilecek mi tarihi ne zaman detaylı bilgilendirme olursa tarihleriyle sürekli sorular sorulmaz merak içinde bekliyoruz çünkü
Sevgili ustam @Uzi Mods Drop kit Ramazan ayı içinde gelecek mi peki ?Üretim olacak ama şuan yoğun şekilde farklı işlerim olduğundan zaman ayıramadım kesin bi tarih yok ama en kısa zamanda başlıycam
Satışlar ilk olarak buradan özel mesaj yoluylamı olacak, yoksa herkese açık olarak siteden mi olacak?Aslında bugün belli olacak haber bekliyorum bende eksikler için
O zaman yeni soru Satış nasıl olacak hocam? Siteden mi buradan ÖM ile mi.. Kafamda deli sorular..Aslında bugün belli olacak haber bekliyorum bende eksikler için
Bir önceki mesajı oku ???O zaman yeni soru Satış nasıl olacak hocam? Siteden mi buradan ÖM ile mi.. Kafamda deli sorular..
Gördüm hocam ) Olsun çok soran varmış gibi yapalımBir önceki mesajı oku ???
Gördüm hocam ) Olsun çok soran varmış gibi yapalım