comandante
Council
@Uzi Mods bundan bende istiyommmmmm ???
@Uzi Mods bundan bende istiyommmmmm ???
Usta, ustaaa!..
Üstad, ben Ankara da ve Majör bekleyen buhardaşlara söylüyorum. 1 hafta 10 gün 1 tanesini verip denemelerini saglayabilirim. Sonuçta bende ki 2. de hanım ateşliye dönünce bana düştü.@azash abartma artık ??? majörü olmayanlar seni gördükçe ???
Üstad, ben Ankara da ve Majör bekleyen buhardaşlara söylüyorum. 1 hafta 10 gün 1 tanesini verip denemelerini saglayabilirim. Sonuçta bende ki 2. de hanım ateşliye dönünce bana düştü.
Hem zaten Majöre belki kuma getireceğim...
Yabancı olacak hocam. Yerlilerin klonunu kullanmayı kendimce uygun bulmuyorum.Abi yerli mi yabancı mı olacak kuma?
Pirinç malzemeden yapıyorum buluşma organizasyonu olursa getiririm hep birlikte bakariz tadına
1 hafta denemek isterim ?Üstad, ben Ankara da ve Majör bekleyen buhardaşlara söylüyorum. 1 hafta 10 gün 1 tanesini verip denemelerini saglayabilirim. Sonuçta bende ki 2. de hanım ateşliye dönünce bana düştü.
Hem zaten Majöre belki kuma getireceğim...
teşekkürler kardeşimAbi güle güle kullan, ae'den mi almıştın? Çok yakışmış, bende bakayım bir tane .
@NekadarNicokadarThroatHit üstad kalk hadi sabah oldu aç tükkanı
artık benim umutlar bitmek üzere bi majör haberi yok ??
Ekli dosyayı görüntüle 3897
Haydi Bismillaaaaah
İyi iyi usta da geç kalmış çaktırma ?
Dur bakalım her yeni gün yeni bir Umut sonuçta, bakarsın @Uzi Mods patlatır bugün bombayı ?
Hadi bakalım inşallah @Uzi Mods ne dedin Ustahadi inşallah tarihi belli olur en azından belki