ön sipariş alacaksanız öm lüffenRica ederim ne demek inşallah uygun ortam oluştugunda bir buluşmada tanışırız. Elimden geldiğince herkese cevap vermeye calışıyorum
Majör bekleyen çok @Uzi Mods ,@comandanteherşeyin ötesinde burada bizlerle paylaşımda bulunmanız, bizlere fikir sormanız, yeri geldiğinde bizlerle goygoy yapmanız bile başlı başına takdire şayan @Uzi Mods kardeşim.
fiyatı elbette kendi masrafınız giderleriniz ve kar marjınıza göre ayarlayacaksınız. @Turk kardeşiminde belirttiği gibi iş ahlakınız olduğunu ve en iyisini en uygun fiyatla satışa çıkaracağınızdan hiç bir şüphem yok.
ve gelir elde edinki bizlere daha güzel daha yeni ürünler tasarlayıp yapabilin.
özelliklede bütün piyasanın (en çokta @yobb kardeşimin) beklediği majör'ü
Hocam ne kutusu bim poşeti yeter bizeKutucudan haber bekliyorum hızlı olucak bundan sonraki gelişmeler ilk @yobb ve @comandante ye yolluycam
Yok abi yok @Uzi Mods ustam beni sildi bir kalemde, tarihin tozlu sayfalarındaki yerimi aldım resmen ???@NekadarNicokadarThroatHit o seni kendinden saydığı için yazmadı bana göre.
sen zaten tükkandasın. mallar elinde olacak yaaaaaa
Silmez kardeşim. O seni kendinden saydığından öyle yazmıştır. Sen mekan sahibi, biz eloğluyuz.Yok abi yok @Uzi Mods ustam beni sildi bir kalemde, tarihin tozlu sayfalarındaki yerimi aldım resmen ???
Bana da alır mısın Bi kitMasraf, kullanılan malzeme , işçilik vs en ufak bir fikrim yok. O yüzden yazacaklarım abes olursa affola.
Drop kit: 80-120 (kargo dahil)
Majör: 160-200 (kargo dahil)
V1.0'ım var, drop kit kesin alacağım, majör yukarıda belirttiğim fiyattan satışa sunulursa kesinlikle 2.sini alırım.
Düşünmem lazımBana da alır mısın Bi kit
Düşünmem lazım
Masraf, kullanılan malzeme , işçilik vs en ufak bir fikrim yok. O yüzden yazacaklarım abes olursa affola.
Drop kit: 80-120 (kargo dahil)
Majör: 160-200 (kargo dahil)
V1.0'ım var, drop kit kesin alacağım, majör yukarıda belirttiğim fiyattan satışa sunulursa kesinlikle 2.sini alırım.
Ustam yeni atomizer Mtl mi olacak yineEvet yeni bir atomizer üzerinde de çalışıyorum şuanda
Peki üstad yeni atomizerde hedef kitle kimler? Mesela yine benim gibi boğaz vurumcular için mi? Yoksa minik birşey ve salt nicotinciler için mi? Belki bir RDA belki de ilk yerli DL RTA? Verebiliyor musunuz minik bir ipucu?Evet yeni bir atomizer üzerinde de çalışıyorum şuanda