comandante
Council
Günaydın
sevindirici haberlerin ne zaman patron. umarım az kalmıştır
Günaydın
sevindirici haberlerin ne zaman patron. umarım az kalmıştır
Kutucudan haber bekliyorum hızlı olucak bundan sonraki gelişmeler ilk @yobb ve @comandante ye yolluycam
günaydın @azashTühh. 1 Mayısa yetişmedi. Çok da umutluydum. Neyse şimdi ayın 15 ine kadar bekleyebilir
Dükkanı iki gün geç açtık diye mi bu muamele sevgili patronum ?Kutucudan haber bekliyorum hızlı olucak bundan sonraki gelişmeler ilk @yobb ve @comandante ye yolluycam
valla abiler bende bekliyorum almak istiyorum ama ha bu düşürme kiti ile birlikte almam gerekecek. ( Türkçe'ye çevirince cidden çok garip oluyor, neden yabancı isim seçilir yerli malına onu hiç anlayamıyorum da neyse konu bu değil.) Sevgili @Uzi Mods , fiyat politikanızı cidden merak ediyorum son çıkan "S" örneğinden sonra. Belki daha önce söylemişsinizdir ama kaçırdım, müsait zamanınızda beni bi aydınlatır mısınız size zahmet
Hocam maliyetiniz nedir nasıldır bilmiyorum bu konuda bir şey diyemem konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikir beyan ederler ama 300 lira da olmasınHaklısınız isim konusunda. Fiyat politikasi şuan belli degil maliyet hesaplamadim ama kimseyi kırmak gibi yada fazla para kazanıyım gibi bir düşüncem hiçbir zaman olmadı sizce fiyat ne olmalı asıl sizin düşünceniz benim için önemli
Hocam maliyetiniz nedir nasıldır bilmiyorum bu konuda bir şey diyemem konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar fikir beyan ederler ama 300 lira da olmasın
benim düşünceme göre sürümden kazanarak piyasaya daha çok ürün sokmak marka bilinirliğini artırma yönünde sizin için daha avantajlı olacaktır. ne kadar çok ürün, ne kadar uygun fiyat o kadar müşteri kitlesi. ne kadar müşteri kitlesi, o kadar bilinirlik.
tabi ki kar edeceksiniz, para kazanacaksınız, daha iyileri için sermaye toplayacaksınız. bu ticarettir hakkınızdır, ama yeni örnekte görüldüğü gibi ben kazandığıma bakarım arkadaş düşüncesinde olmadığınızı bu yorumunuzdan anladım ve içim rahat etti. malum yasal durumlardan ötürü piyasada reklam sorunu yaşandığı ve bu reklam süreci kullanıcılar üzerinden yürüdüğü için bu fikri beyan ettim.
Emin olun aynı düşüncedeyiz fiyat politikasinıda kimse pahali demesin diye en uygun fiyata cekmeye çalışıyorum malzeme kalitesini artırdım talep edildiği icin 316L kullandım plastikten vazgectik cam yaptırdım ama bunları degistirdim diye bütün maliyetleride size yansıtmamam gerekiyor
Hocam bu tutumunuz cidden çok hoşuma gitti, şahsen de tanışmak isterim sizinle. Ticaret yapmak başka, ahlakına sahip olmak başka birşey ve bu ahlak sizde bolca var gördüğüm kadarı ile. en azından doğruyu söylüyorsunuz. o maliyetleri sadece bana bile yansıtsanız muhakkak edineceğim. iş yaptıran ürün ve fiyatı kadar esnaflıktırda.Emin olun aynı düşüncedeyiz fiyat politikasinıda kimse pahali demesin diye en uygun fiyata cekmeye çalışıyorum malzeme kalitesini artırdım talep edildiği icin 316L kullandım plastikten vazgectik cam yaptırdım ama bunları degistirdim diye bütün maliyetleride size yansıtmamam gerekiyor