• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın ahali, Haftanızın güzel ve bol buharlı geçmesi, Majör’ü olmayanların majörü olması ve drop kitin çıkması dileğiyle... ?

Ekli dosyalar

• 6268C23D-5003-4C22-97F2-B78F708E5B48.jpeg
    6268C23D-5003-4C22-97F2-B78F708E5B48.jpeg
    23 KB · Görüntüleme: 24
14268.jpg
Hadi bakalım açalım dükkanı, küsmek olmaz :D
@Uzi Mods çok güzel görünüyor Drop kit :love: Boy kıyaslaması yapabilmemiz açısından normal haliyle yanyana bir fotoğraf almamız mümkün müdür ? Şahsen ben merak ediyorum da ;)
@yobb geldi geldi, tükkanın sahibi geldi :D

Camın ilk numunesi geldi
Üstadım size bir sorum var.
Şimdi benim majör'üm yok ve ilk önce drop kit satışa çıkacak, ben öncelik olarak majör'ün satışa çıkmasını beklersem o zaman drop kit bulabilir miyim, ayrı yada paket olarak satışınız olacak mı?
Majör'ü beklerken birde drop kit biterse sonra karaborsa drop kit aramayalım önden alayım :)

Çok farklı görünüyor. Maşallah. Acaba Drop kitin cam ölçüleri, Majör mika cam ile aynı mı? Eğer aynıysa, elimizdeki Melo ve subtank mini camlarını da sorunsuz kullanabiliriz demek oluyor?
Ve fiyat veya satış için öngörüler nelerdir acaba?
Keyifli buharlar.

Aslinda camların boyutlarında degisiklik yaptık ama major olanların elindeki camlarda kullanılsın diye degisikligi düzelttik ayni ölculer gelicek 30 mm 22x19

Geri