• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@NekadarNicokadarThroatHit dostum hadi kalk aç dükkanı cuma bugün belki bi şans bi ümit
İstifa ettim ben hocam ;)
Beklemek sıktı, yordu ve dahası.
Bekleyeceğim, çıktığı zaman yorumlara bakarım. Alınacak gibiyse, kullanımda farklılık yaratıyorsa alırım :)
Ustaya söyleyin yerime çırak bulsun, ben uzun süre uzaklarda olacağım.
Allah’a emanet olun...

İstifa ettim ben hocam ;)
Beklemek sıktı, yordu ve dahası.
Bekleyeceğim, çıktığı zaman yorumlara bakarım. Alınacak gibiyse, kullanımda farklılık yaratıyorsa alırım :)
Ustaya söyleyin yerime çırak bulsun, ben uzun süre uzaklarda olacağım.
Allah’a emanet olun...

etme hocam sona yaklaştık sanki. öyle bir his var içinde
gerçi drop kit çıkacak sonra majör fırsat bulursa yapacak benim daha zor drop kiti takıcağım bir majörüm yook ama umudum var :D

etme hocam sona yaklaştık sanki. öyle bir his var içinde
gerçi drop kit çıkacak sonra majör fırsat bulursa yapacak benim daha zor drop kiti takıcağım bir majörüm yook ama umudum var :D
Ettim valla sıkıldım.
Hayır her şeyi anlarım, ürünün piyasaya sürülme tarihi gecikebilir vs. fakat her gün burda yazıp çiziyoruz üretici de arada uğrasa bir iki elle tutulur birşeyler söylese olmaz mı ?
Hep bir gizem, hep bir bekleyiş vs. heyecanım bitti gitti galiba :)
Ha @Uzi Mods u severim o ayrı..

aynı durum bende de var almak için bekliyorum ama elimde atomizer yok emanet ato kullanıyorum biraz daha bekliyeyim diyorum olmaz ise yeni bir ato alıcak gibiyim durum o kadar vahim :(

İllaki üretim aşamasında problemler ve aksaklıklar olur bunu kabul ediyorum zaten ama sürecin ne kadar uzayacagi belli değil bu belirsizlikte de insan önünü görmek istiyor gönlümüz majör den yana yerli üretim almak istiyoruz lakin bugün yada yarın geri vermek zorundayım atomizeri bu ikilem bir araya gelince insan geriliyor işte

@Uzi Mods nerdesin usta :rolleyes:
Başına bir iş gelmedi inşallah ?
Şaka amaçlı yazmıyorum, ciddiyim...

Merak etmeyin arkadaşlar iyiyim ufak tefek üretim hakkinda olan sıkıntılar pleksiglas malzemerden yaptıgım camların üretici firma kaynaklı iç çaplarında sıkıntı oldu malzemelerin hepsi işlendi hazırdı son kontrollerde caplarının hepsi konik cıktı bizde ölcüler hepsi iyi olsun başımız agrimasın diye özel şeffaf cam yaptırıyorum yarın numunelerini alıcam burda mutlaka paylaşırım ( kusura bakmayın beklettigimin farkındayım ama öyle sıkıntılar oluyor ki buraya yazamıyorum )

Merak etmeyin arkadaşlar iyiyim ufak tefek üretim hakkinda olan sıkıntılar pleksiglas malzemerden yaptıgım camların üretici firma kaynaklı iç çaplarında sıkıntı oldu malzemelerin hepsi işlendi hazırdı son kontrollerde caplarının hepsi konik cıktı bizde ölcüler hepsi iyi olsun başımız agrimasın diye özel şeffaf cam yaptırıyorum yarın numunelerini alıcam burda mutlaka paylaşırım ( kusura bakmayın beklettigimin farkındayım ama öyle sıkıntılar oluyor ki buraya yazamıyorum )
Can sağlığı olsun, gerisi hallolur :)
Sadece uzun süre ses gelmeyince sizden merak ettik (y)
Her zaman atomizer için değil arada selam için de bekliyoruz sizi ;)

Geri