• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Uzi Mods Uzi Mods Hakkında S.S.S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uzi Mods
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görmedim daha:) Resimden bakıyorum bende. Ancak yanlış anlaşılmasın bu 5 adet özel seri çekilişle üyelerimize verilecek. Sevgili dostumuz bu yöndeki ricamızı kırmadı sağolsun?
Hali hazırda majoru olan 5 üyeye verilecek değil mi üstat? Burada drop kit bekleyen sürekli merak edip yazan 5 kişi falan var. Onlara gitsin, sbtv major grubunun da bir forsu olsun be.

Veya kaç kişi varsa işte o ekibin arasında olsun çekiliş.

Görmedim daha:) Resimden bakıyorum bende. Ancak yanlış anlaşılmasın bu 5 adet özel seri çekilişle üyelerimize verilecek. Sevgili dostumuz bu yöndeki ricamızı kırmadı sağolsun?
Ama bu biraz tuhaf bir çekiliş olmaz.mi? Sonuçta elimizdeki tamamlayıcı bir parça. Majoru olmayana drop kit çıksa ne olacak ki? Ya bu drop kitleri Majör ile tamamlayarak yapalım çekilişi ya da (bence tuhaf olur ama) sadece Majör sahiplerine katilim hakkı verelim. Ancak yine de söylüyorum bence bu adil olmayan bir çekiliş olur. Bir şekilde bu drop kitlere Majör veya Major deck temin ederek tamamlanmış bir ürün olarak, tüm forum geneline bir çekiliş yapmalıyız.

Ama bu biraz tuhaf bir çekiliş olmaz.mi? Sonuçta elimizdeki tamamlayıcı bir parça. Majoru olmayana drop kit çıksa ne olacak ki? Ya bu drop kitleri Majör ile tamamlayarak yapalım çekilişi ya da (bence tuhaf olur ama) sadece Majör sahiplerine katilim hakkı verelim. Ancak yine de söylüyorum bence bu adil olmayan bir çekiliş olur. Bir şekilde bu drop kitlere Majör veya Major deck temin ederek tamamlanmış bir ürün olarak, tüm forum geneline bir çekiliş yapmalıyız.

Neden çelişki olsun ki? Veya neden adil olmasın? Major'unuz varsa SBTV özel seri 5 adet drop kitten bir tanesini çekilişle kazanabilirsiniz. Yoksa, UziMods sonuçta halen faaliyet gösteren ve bazı projelerini yakından bildiğim, takip ettiğim bir üretici. Yeni cihazları çıkacaktır, onlar içinde özel seriler olacaktır. Ayrıca bu çok ekstrem bir durum, ve bunu rica eden biziz.

Evet sayın @Uzi Mods major mtl Atomizer yeniden üretilecek mi üretilecekse ne zaman yeni bir Atomizer üretilecek mi tarihi ne zaman detaylı bilgilendirme olursa tarihleriyle sürekli sorular sorulmaz merak içinde bekliyoruz çünkü :)

Arkadaşlar drop kitten sonra tahmini 1 ay içinde majorlerin üretimine devam edileceği söylendi önceki sayfalarda. Önce drop kit alıp sonra da major alabilirsiniz maddiyatım elverirse ben öyle yapacağım.

Geri