comandante
Council
Usta dediğinde 5.50'ydi $, şimdi 6.25. Fazlada uygun beklemeyelim. Hayal kırıklığı olmasın
bizi bitirmesini boşver, ülkeyi bitiriyorDölerin ($) bu hali vallah bitirir bizi ?
Yarın 7 ₺ olmasa bari
Haklısın valla sonumuz hayrola, Bakalım gündemi takipte kalalım Drop kitin kutu seçimleri bitince herşey çok güzel olacakbizi bitirmesini boşver, ülkeyi bitiriyor
Hocam elmas bulmak bile majör bulmaktan kolaydır. ??Yolda major bulan varsa benim olmayan majorum düşmüştür duyurulur...
ümit fakirin ekmeği unutma
hani diyorum bigün @Uzi Mods üstad gelse deseki ;
- ya arkadaşlar geçen bi baktım 20 tane majör unutmuşum ben çekmeceden çıktı
hazır forumda ihtiyacı olan bi kaç arkadaş var drop kit öncesi bunları onlar alsın dese mesela
çok şey mi istiyorum @NekadarNicokadarThroatHit @comandante
Çekmece yoksa ayakkabı kutusu da olur hocam..Ülke malum doludur biri major falan )
Drop ne zaman çıkar üstadım? Çıksa mı artık?
Haydi bakalım, Sevindir ustam bizi yaz girişi Majörlerimiz şenlensin ?aksilik çıkmaz ise haftaya toplanır hepsi sonra ilk startı burda veririz
Çarşamba ayın On Beşi.Cam için Çarşamba gününe söz aldım aksilik çıkmaz ise haftaya toplanır hepsi sonra ilk startı burda veririz
20'si sabah 7buçukta yazarım üstadım buraya Ben artık söz aldım kabul ediyorumCam için Çarşamba gününe söz aldım aksilik çıkmaz ise haftaya toplanır hepsi sonra ilk startı burda veririz