Sarı Sayfalar Türkiye Esigara Tedarikçi Listesi-2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konuya şuradan dalalım
ülkemizde en baba firmaya bile güvenemezsiniz hele ki yasal olmayan bir üründe
heinz pınar bile kafamda soru işareti bırakır, ülkemize gelen ithal ürün bile gelişmemiş ülkede üretilip getirilir
algida bile farklı tattadır
satıcının insafına bıraktık biz vatandaşı devlet olarak, bu sosis için de böyledir ekmek için de böyledir vape ürünleri için de böyledir
memnun olduğunuz yerden vazgeçmeyin ama vape sigara bırakmak için bir araçtır onu da bırakmanız lazım...
Hocam vg,pg,nic ülkemizde yasal ve yasal yollarla ithal ediliyor bu ürünleri e sigarada kullanmak yasak.Sorun burdaki ithalatçı ve ithalatçıdan alan tedarikçi ne karıştırıyor ayrıca avrupada üretilen saflığı nerdeyse sıfıra yakın ürün var,sokağın ortasına mıçanların ülkesi hindistanda üretilen ürün var karar kullanıcının.

Hocam ben anfizem hastasıyım, 12 sene öncede 10cm üzeri bül ameliyatı geçirdim hastalığım yüzden e.sigaraya geçtim.Bu yüzden 10 senedir bir sağlıkçı ve kimyager gibi takipteyim ve bilgiliyim..Ben bütün markaları zaman zaman rutini bozmak için kullanıyorum yerli üretimlerde buna dahil benim burda vurgulamak istediğim,A firması taahhüt etmiş olduğu ürünü sana vermiyor bunun yerine içine başka markalar karıştırıp satıyor (karıştırdığı ürün bozuk mu,üreticilerin standartlara uyduramadığı imha etmesi gerekirken el altından karaborsaya sattığı malmı orasını bilmem)sıkıntı burda ticaretin bi piyasası var buda oluşmuş bunun altına indiği zaman içine sahtekarlık giriyor..Sağlık ve nbase kalitesi mevzularına burda girmiyorum çok uzun olur siz benden daha deneyimlisiniz(ato ve mod) ve aynı devrenin insanlarıyız tlf no sitede var isterseniz birgün buluşup sağlık ve kalite konusunu sizle konuşuruz.
Ayrıca e sigara keyf işi bana sıkıntı veren şeyi neden kullanayım.
Edit:Ayrıca onay verirseniz sizinde bildiğiniz bu konuda uzman olan Drog üstadı da buraya davet edebiliriz,tabi davete icabet edermi bilmiyorum.

ben zaten mesajınızdan konuya yaklaşımınızı ve deneyiminizi anladım. Ve doğal olarak mesajım size değil genele. Ve hatta genel çaresizliğimize. Drog hocam için davete gerek yok bence. Hala aktifse burada olmaması bizim için kayıptır.

ben zaten mesajınızdan konuya yaklaşımınızı ve deneyiminizi anladım. Ve doğal olarak mesajım size değil genele. Ve hatta genel çaresizliğimize. Drog hocam için davete gerek yok bence. Hala aktifse burada olmaması bizim için kayıptır.
Üstad ben sizi çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum siz bu ülkede e.sigaranın gelişmesi ve doğru kullanabilirliği konusunda çok büyük gayretler vermiş 3,5 kişiden birisiniz(siz,cengiz,drog)ben bu işe başladığımda idollerimden biriydiniz bir çok ato,mod ve bilgiyi sizden öğrendim sağolun var olun.
Arkadaşa konuyu kısadan izah etmek için böyle bir msj yazdım size muhalif veya aksi düşündüğüm için değil yanlış anlaşılmasın zaten benim msj tedarikçilerin satış politikaları ilgili bir yorumdu...????.
Ve malesef bilgi sahibi olmadan fikir sahibi çok olan insanların yaşadığı bir ülkedeyiz...
Drog hocama gelirsek 2 yıldır aktif değil.İnşallah aktif yakalarsak davet ederiz.

Son düzenleme:
Üstad ben sizi çok iyi anlıyorum ve hak veriyorum siz bu ülkede e.sigaranın gelişmesi ve doğru kullanabilirliği konusunda çok büyük gayretler vermiş 3,5 kişiden birisiniz(siz,cengiz,drog)ben bu işe başladığımda idollerimden biriydiniz bir çok ato,mod ve bilgiyi sizden öğrendim sağolun var olun.
Arkadaşa konuyu kısadan izah etmek için böyle bir msj yazdım size muhalif veya aksi düşündüğüm için değil yanlış anlaşılmasın zaten benim msj tedarikçilerin satış politikaları ilgili bir yorumdu...????.
Ve malesef bilgi sahibi olmadan fikir sahibi çok olan insanların yaşadığı bir ülkedeyiz...
Drog hocama gelirsek 2 yıldır aktif değil.İnşallah aktif yakalarsak davet ederiz.

ne mutlu sizin gibi dostları hala paylaşımda bulunurken, bilgi vermeye çalışırken görmek...

Hocam vg,pg,nic ülkemizde yasal ve yasal yollarla ithal ediliyor bu ürünleri e sigarada kullanmak yasak.Sorun burdaki ithalatçı ve ithalatçıdan alan tedarikçi ne karıştırıyor ayrıca avrupada üretilen saflığı nerdeyse sıfıra yakın ürün var,sokağın ortasına mıçanların ülkesi hindistanda üretilen ürün var karar kullanıcının.
o iş öyle değil hocam
1- bu baba tedarikçilerin ithalatla satışı örtüşüyor mu?
2- adam açyı beyanname merck millipore nic
satışı yapan bilmemkim gmbh vs vs
içi nicselect de olabilir
misal veriim x marka bisküvi ingilterede üretiliyor menşei ingiltere
ama bize ithal edilenin menşei belarus vs. sen aa bu marka diye paketine 20lira verirsin ama mal 3. sınıf bisküvi aslında... o yüzden x marka diyene de güvenemem maalesef...
y marka fındık kreması mesela, italyan üretimi ile tr üretiminin kokusu bile başka maalesef...

o iş öyle değil hocam
1- bu baba tedarikçilerin ithalatla satışı örtüşüyor mu?
2- adam açyı beyanname merck millipore nic
satışı yapan bilmemkim gmbh vs vs
içi nicselect de olabilir
misal veriim x marka bisküvi ingilterede üretiliyor menşei ingiltere
ama bize ithal edilenin menşei belarus vs. sen aa bu marka diye paketine 20lira verirsin ama mal 3. sınıf bisküvi aslında... o yüzden x marka diyene de güvenemem maalesef...
y marka fındık kreması mesela, italyan üretimi ile tr üretiminin kokusu bile başka maalesef...
Hocam ben yasal olduğundan bahsettim ki yasal!Gerisi karman çorman ben ithalatçı değilim bilmem benim bildiğim hangi marka nbase,base olduğu.Msj iyi okursan sorunun ithalatçı veya ithalatçıdan ürün alan tedarikçide olduğunu belirtiyorum!sonuçta bize satılan(ucuz verenlerden bahsediyorum) aynı marka ürün değil veya değeri az olan ürünle karıştırılmış olanı yolluyorlar bunuda anlamak sana düşüyor.

Son düzenleme:
Lütfen herkesin tedarik ücretlerinin aynı olduğunu düşünerek yorum yapmayalım.Herkesin tedarik sistemi,tedarik yöntemi ve tedarik ücretleri farklıdır.Kısmen biraz farklılık olması doğaldır...

@Mariachi Hocam tölere edilebilir fiyat farkının kıstası nedir? Neye göre seçim yapıp gerçeği yansıtanı bulabiliriz. Sonuçta bu işin içinde değiliz ve ben hala kavrayamıyorum. Kim bu ürünleri nerden ve nasıl alıp bu kadar afaki fiyat farkları çıkıyor. Deneme yanılma yöntemiyle artık cidden çok pahalıya gelmeye başladı. Yol gösterirseniz sevinirim. Hiç olmazsa, bu işin içinde olduğunuz için olabilecek fiyat skalasını söylerseniz biz son kullanıcılar daha düşük fiyatlı olanlara şüphe ile yaklaşalım.

@Mariachi Hocam tölere edilebilir fiyat farkının kıstası nedir? Neye göre seçim yapıp gerçeği yansıtanı bulabiliriz. Sonuçta bu işin içinde değiliz ve ben hala kavrayamıyorum. Kim bu ürünleri nerden ve nasıl alıp bu kadar afaki fiyat farkları çıkıyor. Deneme yanılma yöntemiyle artık cidden çok pahalıya gelmeye başladı. Yol gösterirseniz sevinirim. Hiç olmazsa, bu işin içinde olduğunuz için olabilecek fiyat skalasını söylerseniz biz son kullanıcılar daha düşük fiyatlı olanlara şüphe ile yaklaşalım.
Öncelikle şunu belirteyim ben bu işin hiç bir zaman ticaretinde olmadım ve olmayacağımda.Burada ve başka platformlarda beni tedarikçi olarak görebilir ve/veya algılayabilirsiniz.
Bu durumun sebebi:
1.Cidden bu işe gönül vermiş olmam ve bu platformlara kendi çapımda destek olma isteğimdir.(Bu hobiyi seviyorsam bu platformlar olmalı yoksa ileride bu hobiyi geliştiricek güçlendiricek bir yer bulamayacağım/bulamayacağız)
2.Ticari olsun/olmasın elimdeki ürünler ile alakalı rahat satış yapabilme imkanına sahip olabilmemdir.

Şöyle örnek vereyim (Bu olayıda birebir yaşamış birisi olarak)
Misal ben bir atomizer ve/veya benzeri bir ürün getiriyorum,adet olarak 20/30/50 dilediğiniz gibi sınıflandırabilirsiniz.Ve bu ürünlerin yarısını veya bir kısmını yakalattınız.
Bu olaydan doğabilecek zararı nasıl telafi edersiniz.Ben bu işin ticaretini düşünüyor olsam şahsen müşteriden talep ederim.Bu da doğal olarak ürünün fiyatına yansır.Bunu doğru bulduğum için söylemiyorum ama malesefki bu coğrafyada yaşıyoruz malesefki bu işler böyle yürüyor.

Son düzenleme:
Hocam ben yasal olduğundan bahsettim ki yasal!Gerisi karman çorman ben ithalatçı değilim bilmem benim bildiğim hangi marka nbase,base olduğu.Msj iyi okursan sorunun ithalatçı veya ithalatçıdan ürün alan tedarikçide olduğunu belirtiyorum!sonuçta bize satılan(ucuz verenlerden bahsediyorum) aynı marka ürün değil veya değeri az olan ürünle karıştırılmış olanı yolluyorlar bunuda anlamak sana düşüyor.
hocam yasal olması hilesiz olduğu anlamına gelmediği gibi yasal ürünlerin vergiden/denetimden kaçınmak için veya uygunluk belgesi vb. almamak için rezil şartlarda kaçak getirilmediğini de düşünmeyin...
bakanlık siz 1.3ton hammadde ithal edince her ay demeyecek mi bu adamlar bunu nereye satıyor diye? bakanlık bana evladım gel hele bu işin kökünü kazıyalım dese piyasada nbase bulamazsınız ki şuan zaten aroma vb. bulmakta çok sıkıntı yaşıyorum, en büyük firmalar bile aroma tedarik edemezken n11 satıcısında stok sorunu yok o da aklımı kurcalamıyor değil...
siz x firmadan wilmar aldım iyi y firmadan aldım kötü dediniz ama x firma size wilmar satmamış da vance vs. satmış olabilir onu anlatmaya çalıştım pahalı olan da testlerini yapıp sieg yerine nicselect basar ruhumuz duymaz... bu iş ülkemizde karşılıklı güvene dayanıyor tat ile içimle anlaşılmayacak çok şey var
bu yüzden de hiçbir firmaya kefil olamam ben atarım site listesini geçer giderim arkadaşlara hep nerden al derlerse alır likitlerini yaparım beğenir beğenmez benim sorunum değil...

Geri