Sarı Sayfalar Türkiye Esigara Tedarikçi Listesi-2022|2023|2024

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben ancak kendiminkini söyleyebilirim hocam. Diğerleriyle aynı sıklıkta alışverişim olmadığı gibi bazılarından hiç alışverişim olmadı (kendi önyargımdan ötürü)
aynen hocam ben de onu demek istiyorum. kendi alışveriş deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

mesela nereler hocam? tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
hocam herkesin bir sabiti vardır alışkanlığı vardır oradan alır, öneri vermek bir şekilde kefil olmak gibi algılanıyor maalesef bu yüzden eskiler kaçınıyor önermekten birazcık
mesela ben migros ve amazon haricinde çok çok az alışveriş yaparım, 10.000harcarsam 9.500ü bu ikisindendir
ama arkadaşım amazonla sıkıntı yaşadı geldi amazon böyle yaptı dedi bana sen memnundun dedi neredeyse ben suçlu olcam:)
bu yüzden liste vermek daha mantıklı herkes inceler kafasına yatandan alır
ha kötü tecrübeleri paylaşmak bana daha mantıklı geliyor, zira onlarca kişi sorun yaşamışsa uzak durmak daha mantıklı

hocam herkesin bir sabiti vardır alışkanlığı vardır oradan alır, öneri vermek bir şekilde kefil olmak gibi algılanıyor maalesef bu yüzden eskiler kaçınıyor önermekten birazcık
mesela ben migros ve amazon haricinde çok çok az alışveriş yaparım, 10.000harcarsam 9.500ü bu ikisindendir
ama arkadaşım amazonla sıkıntı yaşadı geldi amazon böyle yaptı dedi bana sen memnundun dedi neredeyse ben suçlu olcam:)
bu yüzden liste vermek daha mantıklı herkes inceler kafasına yatandan alır
ha kötü tecrübeleri paylaşmak bana daha mantıklı geliyor, zira onlarca kişi sorun yaşamışsa uzak durmak daha mantıklı
hocam iyi olması şart değil. kötü olanlar da paylaşılabilir.

Listeden hızlıca ve rastgele Nbase fiyatlarına baktım. Bakmaz olaydım. :oops: Hem pahalı geldi hem de çoğu düşük nikotin oranlı. Hadi fiyatı geçeyim desem, o nikotin oranlarıyla kendin nasıl likit yaparsın ki? 36mg ile likit mi yapılır mtl için?! Tuhaf.

aynen hocam ben de onu demek istiyorum. kendi alışveriş deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Ben ilke kimyadan alış veriş yapıyorum hocam. İlk yüklü alışverişimde kapıda ödeme istemiştim kartla ama nakit girmiş kargo firması. Aradım düzeltelim diye: “vakit alacak düzeltmemiz. Biz kargo süresi boyunca taze kalabilmesi için gerekli önlemleri aldık ama süreç uzamasın, likitlerinizin hasar görme ihtimalini yükseltmeyelim varsa nakit alın bir dahakine daha dikkatli oluruz“ dediler. Gelen kargo soğuk zincir köpüğü ve buz kalıplarıyla çevriliydi ????

Arkadaşlar bu listenin amacı zaten iyi-kötü deneyimlerin paylaşılması. Reklam, art niyet varsa zaten ortaya çıkar. Lütfen alışveriş yaptığınız yerleri paylaşmaktan kaçınmayın. Problemliyse de paylaşın.

Zaten yeni başlayanlar bilemeyebilir ancak listede olan, paylaşılan tedarikçiler zaten GOOGLE aramasıyla acemi, yeni kullanıcıyı avlayan tedarikçiler değil. Sevaplarıyla, günahlarıyla bu camianın bildiği, duyduğu tedarikçiler.

Yüzde doksanının başlarına bir iş gelmezse bile, isteye kullanıcıyı mağdur etmeyeceğini yıllardır sürdürdükleri tedarik sürecinden tahmin edebiliyorum.

Şimdi ikinci bir listeyle, baz fiyatları da paylaşmaya başlayacağız. Örnek bazı ürünler ve fiyatlar olacak. Enflasyon hesaplamasında bazı ürünler referans alınıyor ya, öyle bir mantıkla sadece fikir edinmek açısından fiyatları da görebileceğiz.

yok mu sihirlibuhar'a özel indirim yapabilecek bir nbase+aroma sitesi. en azından bu sitenin üyeleri oradan alır, kazıklanmadığını bilir. hem satıcıya hem site üyelerine katkıda olur.

bir nevi win-win durumları.
Hocam dediğin şey olur ufak bir araştırma ile ama nasıl olur konusu önemli
Maddi ve kaliti içim istiyorsak durum bu en fazla %5 indirim uygulasalar oda 40 50 lira bir şey yansır zaten bu parayı verdikten sonra onuda arama hocam
Pahalı deniyordu, ama bu kadarını beklemiyordum. :confused: Bu nikotin oranı da biraz insafsız olmuş bence.
Hocam daha liste öylede kalmıyor aroması vs.

yok mu sihirlibuhar'a özel indirim yapabilecek bir nbase+aroma sitesi. en azından bu sitenin üyeleri oradan alır, kazıklanmadığını bilir. hem satıcıya hem site üyelerine katkıda olur.

çok güzel olur aslında. başka forumda tedarikçi olmayan nbase satıcıları gelebilirler aslında.

Maddi ve kaliti içim istiyorsak durum bu en fazla %5 indirim uygulasalar oda 40 50 lira bir şey yansır zaten bu parayı verdikten sonra onuda arama hocam
hocam açıkçası %5 bile olsa başka yeri tercih edeceğime orayı tercih ederim. hem foruma katılmış olurlar sorularımıza ve sorunlarımıza yanıt alabiliriz hem de ufak da olsa indirim olur.

Hocam dediğin şey olur ufak bir araştırma ile ama nasıl olur konusu önemli

Hocam daha liste öylede kalmıyor aroması vs.

herkesin durumu aynı değil maalesef. sizin için 40-50 tl bir şey farkettirmeyebilir ama bir çok insan için önemli bir meblağ. en azından fazladan 1 aroma demek bu.
ayrıca çok kez nbase firması değiştirdiğimden dolayı bir kaç satıcı arkadaşla görüşme imkanım olmuştu. içmeyip çöpe atacağım nbase'i likit'i aman atmayın durumu olmayan alamayan arkadaşlarımıza iletelim şekilde konuşmamız geçmişti.

neyse konuyu uzatmadan %5-10-15-20'lik indirim artık ne olursa. bir çeşit abonelik sistemiyle güzel bir indirim yapabilecek nbase satan firma yanaşmak isterse iyi olur diye düşünüyorum. hem o müştersiz, biz de nbase'siz kalmayız. bir şekilde çark döner en azından.

herkesin durumu aynı değil maalesef. sizin için 40-50 tl bir şey farkettirmeyebilir ama bir çok insan için önemli bir meblağ. en azından fazladan 1 aroma demek bu.
ayrıca çok kez nbase firması değiştirdiğimden dolayı bir kaç satıcı arkadaşla görüşme imkanım olmuştu. içmeyip çöpe atacağım nbase'i likit'i aman atmayın durumu olmayan alamayan arkadaşlarımıza iletelim şekilde konuşmamız geçmişti.

neyse konuyu uzatmadan %5-10-15-20'lik indirim artık ne olursa. bir çeşit abonelik sistemiyle güzel bir indirim yapabilecek nbase satan firma yanaşmak isterse iyi olur diye düşünüyorum. hem o müştersiz, biz de nbase'siz kalmayız. bir şekilde çark döner en azından.
Düşüncen çok doğru hocam ????
İşin şu tarafından baktım ben 2000 yada 2500 lira gibi bir para veriyorsak 2 yada 3 aylık için premium likit fiyatlarına denk geliyor bunu değerlindirmek gerekli.

Güncel sigara fiyatlarına da az önce bakabildim. Yukarıdaki fiyat örneğini baz alırsam, yanlışım varsa düzeltin lütfen, birisi neredeyse 70 paket sigara alabiliyor. Baz aldığımız rakam içerisinde atomizer yok, mod yok, pil yok, tel yok, pamuk yok, aroma yok, yok yok yok. Üzücü cidden.

özel indirimden ziyade, basic bir kaç ürün fikri oluştu kafamda. seçenek olmayacak. ancak f/p temelinde hareket edilecek. bunu düşüneceğim.

Geri