Başka yerde haklarında aşağıya yapıştıracağım yazıyı yazmışlar
Daha sonra wp konuşmalarının ekran fotoğrafı da vardı ama fotoğrafın süresi dolmuş gözükmüyor
Biraz aklımda kaldı collection vape bu adama şunları diyordu:
Sizi memnun etmeye çalışmaktan bıktık artık lütfen bizden almayın sizde mutlu olun bizde
Tamam biz çok kötüyüz bi firmayız bizim likitlerimiz çöp
Böyle bir yazı kalmıştı aklımda (eminim bunları okuduğuma)
Şimdi o bahsettiğim şikayet yazısını yapıştırıyorum (benden bağımsız)
Merhabalar,
2015'den 2018'e kadar esigara kullanıp bırakmıştım bu dönemde ise likitlerimin çoğunu buradan (The Collection) tedarik etmekdeydim. Yıllar geçti tekrar esigaraya başladım ve o dönemde çok beğendiğim the Collection aklıma geldi direkt ve yine sipariş geçtim çünkü memnundum.
Fakat Geçen hafta sipariş verdiğim Lemon Tart, Milk Cookies V2, Collection Calipter ve Strawberry Milk likitlerini 2 3 gün sonra kargoya verdiler, depremzede arkadaşlarının olduğunu vs ilettiler anlayışla karşıladım.
Gelen siparişlerde ilk olarak Lemon Tart'ı denedim ve boğaz vurumu ve aroma olarak mükemmeldi, çizgilerini hala bozmamışlar diye şaşırdıktan sonra 2 gün boyunca zevkle Lemon Tartı içtim.
Ardından Calipteri yeni coilden denemeye başladım fakat tat yok sadece boş buhar gibi, sorun olduğunu anladım Milk Cookies ve ardından Strawbery Milki yine yeni coille denedim onlarda aynı ciddi anlamda boş buhar çekiyorum gerçekten. Arkadaşım RDA atomizerinde kendisi denedi kendisi de beğenmedi.
Bununla ilgili olaraksa durumu kendilerine bildirdiğim fakat aldığım dönüş ise aşağıdaki gibidir, kendileri açıkca demlenmediklerini ya da sorunun benim ağzımın tadında olduğunu bildirerek sıyrılmaya çalıştılar.