Beliryebilirsiniz @matadoria, özelden belirtin biz ona göre tester ürünü değiştirelim.Şu tester seti biz belirlesek fena olmaz mı?
Ekli dosyayı görüntüle 14611
Teşekkürler ediyorum kaliteli paketleme hızlı gönderim için tatları efsane kokuyor yine ????
Afiyet olsun beğenmenize sevindik. Her zaman hizmetinizdeyiz. TeşekkürlerEkli dosyayı görüntüle 14611
Teşekkürler ediyorum kaliteli paketleme hızlı gönderim için tatları efsane kokuyor yine ????
Hocam bir haftaya kadar çıkarmayı düşünüyoruz.Aromalar ve DIY kitler ne zaman çıkacak bir tarih var mı?
Evet hocam tabi kiPekala teşekkür ederim,60 ml imkanınız var mı?
Biz teşekkür ederiz, beğenmenize sevindik. Her zaman en iyisi için gayret gösteriyoruz.Ekli dosyayı görüntüle 15050
Likit siparişim bugün elime ulaştı,özenli kargolaması ve hızlı kargo için öncelikle teşekkür ederim ????
Vanilla tobacco 12 mg nikotinli 30 ml likit siparişim kendine öz taşları barındırması,klon aroma olmaması ve içerken herhangi bir boğaz tahrişi,öksürük yapmamasından dolayı gayet beğendim,hemen bir tank doldurup içtim ve şu an ikinci tankı doldurdum. İçim keyfi,aroma oranı,boğaz vurumu ve nikotinin doyurucu olmasından dolayı kesinlikle denenmesi gereken bir likit hem tütün sevenlerin hem de tütün sevmeyen arkadaşlara tütünü sevdirecek bir likit yapmışsınız bundan dolayı @The Collection Vape a ayrıca teşekkür ederim, Umarım kalitenizi bozmazsiniz ve daha da iyiye çalışmalarınızı sürdürürsünüz,Selam ve Saygılarımla.
Hocam, şöyle söyleyeyim yeni bir çalışma yapıyoruz. Bir iki haftaya kadar hem çalışmalarımız hem de kapıda ödemeler aktif olacak aslında var. Siz özelden bize ulaşın gerekeni yapalım. Teşekkür ederim.kapıda ödeme ne zaman gelir acaba eft beni yoruyor da @The Collection Vape
Cerry tobacco,djarum,red absinthe önerebilirimcollectionvape hakkında son düşünceleriniz neler arkadaşlar ? alan kullanan beğenen beğenmeyen , özellikle önerilen ya da önerilmeyen likitler nelerdir ?
Valla son zamanlarda çok sıkıntılı bir firma sağda solda hep duyuyoruz dolandırıyorlarmış bazen ürün göndermiyorlarmış müşteri hizmetleri sıfırmış böyle sorun yaşayan çok sanırım el değişmiş
Valla son zamanlarda çok sıkıntılı bir firma sağda solda hep duyuyoruz dolandırıyorlarmış bazen ürün göndermiyorlarmış müşteri hizmetleri sıfırmış böyle sorun yaşayan çok sanırım el değişmiş
yukarıda yazdığım soru sizler içinde geçerli hocamson durumunu bilmiyorum, sahibide sürekli arar hal hatır sorardı, ama evet 1 yıldır filan sesi, soluğu çıkmıyor.
hocam demleme ile uğraşmayacağım , direk alıp kullanacağım.Vegabuharın lemon tartı çok güzeldir @hakan2200 da onaylar bence
Genel anlamda kendi yazdığım vegabuhar likit inceleme konum var oradan takip edebilirsiniz
Ayrı yeten kullanmadım ama @Likit Merkezi hocamıza da iyi diyorlar nasip olursa bir gün deneyeyim
özür dilerim velabuhar ile karıştırdım, hocam girdim şimdi siteye de 35 lira yazıyor onu anlamadım...Çok çok ucuz neden ?Hocam ikisi firmada hazır likit üreticisi zaten????