Öncelikle merhaba,yazdığınız yazıyı kınıyorum. İşletme halen aynı kişiler tarafından onurla ve gururla devam ediyor. Dolandırıyormuş kelimesi çok büyük bir hakaret olarak algıyoruz. Dolandırıcılık ile itham etmek, benim sizi başkalarının pazarlamacısı, üçkağıtçı ve yalancı demek gibi bir şey. Müşteri hizmetleri sıfırmış demeniz de tecrübeniz var ise buyurun paylaşın öyle uzaktan atıp tutmak ve suç isnat etmek onurlu bir davranış değil. Biz kalkıp size şimdi hırsızmışsınız desek doğru bir yaklaşım mı olur yoksa çamur at izi kalsın mı olur ?
Nereden ne duydunuz, ispatla ve ne olduğunu söylemekle yükümlüsünüz.
Bu yazdığınız yazıları 50 TL karşılığında yazıyorlar, yıllardır bunları biz biliyoruz ama galiba siz çok acemi ve yenisiniz. Yapıyormuş, göndermiyormuş, müşteri hizmetleri sıfırmış mış mış. Ayıptır aynı zamanda da günahtır.
Yok işletme yine aynı kişinin kendisi sürekli yurtdışına gidip gelir ve birebir daime ilgilenir. Müşteri hizmetlerinde olan arkadaşlar belki o şekilde ifade etmeye çalışmıştır.
Bu verdiğiniz cevaba şahıs da karıştırmışsınız, ben de sizin hakkınızda çok şey duydum çok örnekleme yaparım ancak
@Koba nın dostluğu ve konuya hakimliği yüzünden ağır konuşmayacağım.