S
Silinen üye 721
Misafir
30 ml bekliyorum ?
Yok hocam doğru zaten onun tek özelliği bildiğimiz is tadında olması. Latakia nın özelliği odur zaten. Hiç bir tat alamazsınız. Yani sigaraya en yakın dedikleri üründür. Kültablası tadındadır Ben de pek sevmiyorum o tadı.Bugün net hibrit likitlerin testerlarını kargodan aldım, atomizeri temizledim ve MC Collen Latakia ilk olarak koydum ama is tadı haricinde hiçbişi alamadım, bi gariplik mi var yoksa normal hali mi budur @The Collection Vape hocam...
Çok özür dilerim mesajı yeni gördüm, çok yakında sizlere bu tatları konsantre olarak sunmayı düşünüyoruz, yoğunluğunu ve içeriklerini kendiniz hazırlayabileceksiniz. İşin güzel tarafı hem de çok ama çok ucuza gelmiş olacak. İçerik kaliteleri de kesinlikle değişmeyecek asla kaliteden taviz vermeyeceğiz. Tekrar geç cevap için özür dilerim göremedim30 ml seçeneği ekleyecek misiniz @The Collection Vape ???
Güzel süprizlerimiz var30 ml seçeneği eklemeleri lazım.
Anladığım kadarıyla Diy kit satışı yapılacak, sevindimÇok özür dilerim mesajı yeni gördüm, çok yakında sizlere bu tatları konsantre olarak sunmayı düşünüyoruz, yoğunluğunu ve içeriklerini kendiniz hazırlayabileceksiniz. İşin güzel tarafı hem de çok ama çok ucuza gelmiş olacak. İçerik kaliteleri de kesinlikle değişmeyecek asla kaliteden taviz vermeyeceğiz. Tekrar geç cevap için özür dilerim göremedim
Evet hocam, özel bir çalışma olacak.Anladığım kadarıyla Diy kit satışı yapılacak, sevindim
Merakla bekliyor olacağım
En kısa zamanda piyasaya sürmeniz dileğiyle ????????????Evet hocam, özel bir çalışma olacak.
@Seydi.03 Çok teşekkür ederiz, işimizi en iyi şekilde sizlere layık olmak için çabalıyoruz. Ürün kalitemizi asla düşürmeden hatta bir çok özveride bulunarak işe ticari değil insan sağlığını ön planda tutarak ve yüksek kaliteli ürünleri sizlerle buluşturmak için çabalıyoruz.Gerçekten likitler ve ilgi alaka muhteşem bir tedarikçi
Kısa zamanda bilgi vereceğiz hocam.Merhaba bugün vermiş olduğum sipariş #24985 numaralı ürün. Heyecanlı bir şekilde kargonun gelmesini bekliyorum???? Bilgilerinize ????
Teşekkür ederim ????Kısa zamanda bilgi vereceğiz hocam.
Rica ederiz teslimi yapıldı. BilginizeTeşekkür ederim ????
???? Bekliyorum.Rica ederiz teslimi yapıldı. Bilginize
En kısa zamanda sizlerle olacak @omeringenAroma gelirse ben de denerim. Niko oranları yetersiz kalıyor.