Dehidratasyon;
yoğun egzersiz, yüksek rakımda bulunma, gayfun kullanma ya da bağırsak rahatsızlıkları gibi etmenler nedenler ile ortaya çıkan sıvı kaybı rahatsızlığıdır.
sadece ağzından çıkmamıştır
Belgelerle kanitlarim var, çok pis kenara sıkıştiririmhangi otel yaaaa, kim gormus, kim gormus
Adamin şu anda kaninda kelebekler ucuyormus ama soyleyemiyormuo elin sahabı motoru bozmuş
dehidratasyon yaşıyo. şuur yitik.
normal karşıladım ben
ekleme : zayfun içmenin akıllı adam işi olmadığının kanıtı aslında
Himm bana hic oyle demedi ama neyse, bence arkadaş kivirmayi birakmali dogru yolu buldugunu itiraf etmeli ????Dehidratasyon;
yoğun egzersiz, yüksek rakımda bulunma, gayfun kullanma ya da bağırsak rahatsızlıkları gibi etmenler nedenler ile ortaya çıkan sıvı kaybı rahatsızlığıdır.
fındık kadar diyince aklım başka şeye gitti bi an
şişecam ortaklığımı sonladırdım gari gocuman setuplar neymiş beo findik kadar rbalarla boru emcuklesin o
fazla kaşınma seninde dosyaların ortalığa dökülür yeğen. şap yimiş gibi olursun bak. dimedi demeBelgelerle kanitlarim var, çok pis kenara sıkıştiririm
Adamin şu anda kaninda kelebekler ucuyormus ama soyleyemiyormu
Hep bu mahalle baskisi yuzunden oluyor bunlar
Dogru yol bu diyor ama napim tukurdugumu yalayamam diyor ????
Himm bana hic oyle demedi ama neyse, bence arkadaş kivirmayi birakmali dogru yolu buldugunu itiraf etmeli ????
Yav agam sende hep var ya, ilahi sennn
ben de aynı şeyi düşündüm abifındık kadar diyince aklım başka şeye gitti bi an
Adamin şu anda kaninda kelebekler ucuyormus ama soyleyemiyormu
Hep bu mahalle baskisi yuzunden oluyor bunlar
Dogru yol bu diyor ama napim tukurdugumu yalayamam diyor ????
sen çizim yapma
Sütte leke vardir, bizde yoktur agamfazla kaşınma seninde dosyaların ortalığa dökülür yeğen. şap yimiş gibi olursun bak. dimedi deme
gayfun niye rba yapmiyo sayin gayfunist @Epek
tencere sektörü mü?zaten sektorumun lideriyim