comandante
Council
wuhuuuu kutlarım ????????????????Kanthal esigarayı bırakalı bugün itibariyle tam 1 ay oldu!!! Forum, sosyal medya, ve YouTube gibi yerlerden uzak durup süreci kolaylaştırmak istedim.
Bir kayfuncu daha eksildi bu diyarlardan... Hayirli ugurlu olsun Kanthal hocam????????Kanthal esigarayı bırakalı bugün itibariyle tam 1 ay oldu!!! Forum, sosyal medya, ve YouTube gibi yerlerden uzak durup süreci kolaylaştırmak istedim.
Masadan birer birer eksiliyor dostlar, buharsiz gunler efendim????????
Kanthal esigarayı bırakalı bugün itibariyle tam 1 ay oldu!!! Forum, sosyal medya, ve YouTube gibi yerlerden uzak durup süreci kolaylaştırmak istedim.
Kayfuna daha fazla dayanamadi ????????Sizin adiniza sevindim ancak forum adina uzuldum. Foruma canlilik veriyordunuz panzehir islemleriniz tamamlaninca tekrar bekliyoruz
Antiteamcileri çok sevindirmeyelim biz, kayfun kardesligimizi bozmaya calisanlara izin vermeyelim
Hadi göster bb’ni ????Kayfuna daha fazla dayanamadi ????????
sabahın köründe koşa koşa buraya mı geldin sen ????Hadi göster bb’ni ????
Kayfuna daha fazla dayanamadi ????????
Günaydın herkese hayırlı işler kolay gelsin ahali ????
Bak görüyormusun ???? napim heveslendim göster bibi ni diyiverdim ????sabahın köründe koşa koşa buraya mı geldin sen ????
gelince gösterdeyim başkasının eliyle olmasın ????Bak görüyormusun ???? napim heveslendim göster bibi ni diyiverdim ????
Tamam ????gelince gösterdeyim başkasının eliyle olmasın ????