Goygoy Sihirli Goygoycular - 2022|2023

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin gibi paşa murata uçak yakıtı koyup ferrarim var demiyom hiç değilse ???? ???? ????
karşılıksız olayı da yanlış. sövdegeçin eli hep senin cebinde yawww ???? zengin farbikatörle işçi kız gibi ilişkiniz ????

Simdi kirmizi nikli yoneticimiz bize ceza verir diye buradan devam edecegim, farkli yukumluluklerimiz olmasin :D

Valla bizimkisi tam tersi oluyor aslinda agam, biz ferrariye damitilmamis yakit koyuyoz, bakalim ayristiriyormu diye bakiyok :D

Adam yapmış agam, ole yada böle yapmiş ???? ????

Hangi firma 5 6 sene once urettigi cihaza halen destek veriyorki, bak Svoemesto agalari veriyor. Bir pin sana sunuyor, farkli bir atomizere donuyor, adam ben yaptim oldu diyor ????

Alaman encinirrrr , come onnn, ohhh yeahhh :D

Simdi kirmizi nikli yoneticimiz bize ceza verir diye buradan devam edecegim, farkli yukumluluklerimiz olmasin :D

Valla bizimkisi tam tersi oluyor aslinda agam, biz ferrariye damitilmamis yakit koyuyoz, bakalim ayristiriyormu diye bakiyok :D

Adam yapmış agam, ole yada böle yapmiş ???? ????

Hangi firma 5 6 sene once urettigi cihaza halen destek veriyorki, bak Svoemesto agalari veriyor. Bir pin sana sunuyor, farkli bir atomizere donuyor, adam ben yaptim oldu diyor ????

Alaman encinirrrr , come onnn, ohhh yeahhh :D

sevilmekten senin kadar zevk alanı hayatımda görmedim ben ???? ????????????

Geçmiş olsun. üzüldüm. yapabileceğim birşey varmı
herşeyin ötesi önce aile ve sağlık. benimkisi latife zaten
umarım en kısa zamanda iyileşirler ????

Eyvallah abi saol. Valla iyi dileklerin yeter benim icin. Özel aciller bile 2 saat bekletiyor , oyle kotu bir donem. Hayirlisiyla bir kar filan yagsada, virusler azalsa. Inanirmisin 1 aydir neredeyse ekmek almak haricinde, disari cikmadim desem yeridir, 1 2 defa artik bunaldilar diye ciktik. Corona daha iyiydi yav :)

Edir : Estafurullah abi, tabikide biliyoruz, ama ilk firsatta sana gosterecem bu kayfunlarimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri