Olsundu ???? günaydınlar herkese ahalibi günaydın zincirimiz olmasın mı ????
Olsundu ???? günaydınlar herkese ahalibi günaydın zincirimiz olmasın mı ????
gunaydin tarikatinin zinciri kopmus ellaam ????bi günaydın zincirimiz olmasın mı ????
başlatmaya çalışan ben olunca zincir oluşmadı bile ????gunaydin tarikatinin zinciri kopmus ellaam ????
yeni yılda başlatırız saaadet zinciri başına da @comandante bizim ihtiyarı koyarız bunu 2023 planlarına alıyoruz
banlarımyeni yılda başlatırız saaadet zinciri başına da @comandante bizim ihtiyarı koyarız bunu 2023 planlarına alıyoruz
Böyle daha iyi olmuş hocam her yıl modellemeye yenilemeye gerek yokBaşlığımıza 2023'ü bugünden ekledik. Yeni yıl hepimize uğurlar getirsin...
senin gibi paşa murata uçak yakıtı koyup ferrarim var demiyom hiç değilse ???? ???? ????
karşılıksız olayı da yanlış. sövdegeçin eli hep senin cebinde yawww ???? zengin farbikatörle işçi kız gibi ilişkiniz ????
Simdi kirmizi nikli yoneticimiz bize ceza verir diye buradan devam edecegim, farkli yukumluluklerimiz olmasin
Valla bizimkisi tam tersi oluyor aslinda agam, biz ferrariye damitilmamis yakit koyuyoz, bakalim ayristiriyormu diye bakiyok
Adam yapmış agam, ole yada böle yapmiş ???? ????
Hangi firma 5 6 sene once urettigi cihaza halen destek veriyorki, bak Svoemesto agalari veriyor. Bir pin sana sunuyor, farkli bir atomizere donuyor, adam ben yaptim oldu diyor ????
Alaman encinirrrr , come onnn, ohhh yeahhh
sevilmekten senin kadar zevk alanı hayatımda görmedim ben ???? ????????????
Bak sende seviin ama
Beni sevmeyen kaybeder agam , sevilmek icin dogmusum ben ????
annadın annadın ama onuda yannış anadın ???? ????
hadi bi @ehy ile koordine olunda gelin artık. @GaziHazar bile 2 nciye gelecek nerdeyse
Geçmiş olsun. üzüldüm. yapabileceğim birşey varmı
herşeyin ötesi önce aile ve sağlık. benimkisi latife zaten
umarım en kısa zamanda iyileşirler ????