murcix
Council
hemi de duduklutencere sektörü mü?
hemi de duduklutencere sektörü mü?
tencere sektörü mü?
"Günaydın! Bugün hayatınızın güneşi doğdu ve size harika fırsatlar sunuyor. Etrafınızdaki güzellikleri keşfedin, kendinize güvenin ve bugünün tadını çıkarın."Günaydın
Merhaba hocam, bal damlıyo bal. teşekkürler"Günaydın! Bugün hayatınızın güneşi doğdu ve size harika fırsatlar sunuyor. Etrafınızdaki güzellikleri keşfedin, kendinize güvenin ve bugünün tadını çıkarın."
"Günaydın! Bugün hayatınızın güneşi doğdu ve size harika fırsatlar sunuyor. Etrafınızdaki güzellikleri keşfedin, kendinize güvenin ve bugünün tadını çıkarın."
güneş yaramadı hasta oldum"Günaydın! Bugün hayatınızın güneşi doğdu ve size harika fırsatlar sunuyor. Etrafınızdaki güzellikleri keşfedin, kendinize güvenin ve bugünün tadını çıkarın."
Maalesef su an yok hocam. Forum altyapisi musade etmiyor su anMerhaba herkese hayırlı ramazanlar..
Forumda yeniyim kusura bakmayın, tapatalk üzerinden bağlanmaya çalışıyorum beceremedim bir türlü var mıdır bir yolu ?
Anladım üstad teşekkür ederim bilgi içinMaalesef su an yok hocam. Forum altyapisi musade etmiyor su an
Selam, gözümüz yollarda kaldı hocam nerelerdesin?Selamlar efendiler ne var ne yok
Yeni mi almıştın yoksa likit bitikten sonra mı açtınız hocam?Bugün denemek için aldığım 5000 puf parçaladım ???? içi ateş ediyor
Likit bitmeden önce açtımYeni mi almıştın yoksa likit bitikten sonra mı açtınız hocam?
Selamlar efendiler ne var ne yok
Dede beni hatırladın mı????yaşıyormusun sen