comandante
Council
Dede beni hatırladın mı????
yaşlı adama sorulcak sorumu bu dün akşam ne yediğimi unutuyom ben yawww
Dede beni hatırladın mı????
Arada canlı yayın sohbetlerimiz olurdu birde onlar yok muyakında halka açılıcaz???? genel bir güncelleme yaparız
Teşekkür ediyorum sağlık olsun????????yaşlı adama sorulcak sorumu bu dün akşam ne yediğimi unutuyom ben yawww
Genelde bitince açıyorlar da sen tersini yapmışsın ????Likit bitmeden önce açtım
100puff falan kullandım ama ????
İçindeki likit sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ve bolca efektör olduğunu düşünüyorumGenelde bitince açıyorlar da sen tersini yapmışsın ????
Kendi likitini mi koyacaksın amaç ne?İçindeki likit sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ve bolca efektör olduğunu düşünüyorum
Sonuçta sağlıktan önemli değil hiç birşey keşke hiç içmesek ama yapamıyorum????
Valla çöp oldu ???? pek koyulabileceğini sanmıyorum ve gerçekten gördüğüm kadarıyla pili koruyacak bir devresi yok en çok onun için açıp bakmıştım tehlike arz edebilir diye düşünüyorumKendi likitini mi koyacaksın amaç ne?
Anladım geçmiş olsun tehlikeyi ortadan kaldırmışsınValla çöp oldu ???? pek koyulabileceğini sanmıyorum ve gerçekten gördüğüm kadarıyla pili koruyacak bir devresi yok en çok onun için açıp bakmıştım tehlike arz edebilir diye düşünüyorum
Mod+atomizer +ev yap ile yola devam
Nasıl bir mod sizce
Nasıl bir mod sizce
Bende var ekranı bozuk uyuz bir mod bence sizinki bozulursa talibimNasıl bir mod sizce