MoNoT10
Council
Yeni seri majör gelince buna da gerek kalmayacak yorumlarini okuyunca bu kanaate vardim prototiplen ilgili ????
True muş hadi ordan benim cagnim ramazan ustam kralini yapmış ????
Yeni seri majör gelince buna da gerek kalmayacak yorumlarini okuyunca bu kanaate vardim prototiplen ilgili ????
+1Yeni seri majör gelince buna da gerek kalmayacak yorumlarini okuyunca bu kanaate vardim prototiplen ilgili ????
True muş hadi ordan benim cagnim ramazan ustam kralini yapmış ????
Nasilda seviyorsun doğru sözü ????
goygoyda bi yere kadar ama gerçeklere yalan demeyizNasilda seviyorsun doğru sözü ????
dünden beri aklıma takıldı yeni sorabiliyorum bu sorunlar neler ve güncellenmiş versiyon olduğunu nasıl anlarım üstad?21700 destegi bahsi gecen modlardan sadece paramour'da var. ben keyifle kullaniyorum tavsiye ederim. ki @MoNoT10 ile daha dun konustuk bendeki mod bazi sorunlar barindiran ilk surum. daha sonrasinda guncelleme almis mod. sansliyim sanirim herhangi bir sorunum yok
İlk cikan urunler di bunlar,su an alacagimiz mod belki de 3. 4. 5. seriden uretimler olacagi için cok muhim degil hocam gönül rahatlığıyla sıfır buldugunuzda alinabilirdünden beri aklıma takıldı yeni sorabiliyorum bu sorunlar neler ve güncellenmiş versiyon olduğunu nasıl anlarım üstad?
sizde hangi renk var? (yüzsüzlüğe bak ???? iyice kopya çekecem)İlk cikan urunler di bunlar,su an alacagimiz mod belki de 3. 4. 5. seriden uretimler olacagi için cok muhim degil hocam gönül rahatlığıyla sıfır buldugunuzda alinabilir
kopya çekicektim ????seç beğen al
Ekli dosyayı görüntüle 52850
Bende hic sbs mod yok ????sizde hangi renk var? (yüzsüzlüğe bak ???? iyice kopya çekecem)
o zaman ne var sbs olmasa da olur... bir mtl ustası Hattori Hanzō kılıcı yanında hangi modu kullanır?Bende hic sbs mod yok ????
üstad ben Türkiye'de Antalya kasabasında yaşıyorum sizce gelir mi? şaka bir yana ben hiç yurtdışından ürün almadım24 saatlik indirime girmiş Dış Bağlantı
Elimden cok mod gelip gecti hatta nispeten eski baba sayilacak lostvape skar kullandim bir ara,sx serilerinden de elbette ama hepsi ile bir müddet sonra ayrildiko zaman ne var sbs olmasa da olur... bir mtl ustası Hattori Hanzō kılıcı yanında hangi modu kullanır?
???? ???? ben de solodan kaçıyorum aslında hem oyuncak gibi geliyor hem de çatır çutur bir ateşlemesi var. wattı düşürünce likit çiğ gibi oluyor. soloyu sırf 3-5 saat deniz kanarında kullanayım diye almıştım. hafif diye yapıştı elime mtl ye geçinceElimden cok mod gelip gecti hatta nispeten eski baba sayilacak lostvape skar kullandim bir ara,sx serilerinden de elbette ama hepsi ile bir müddet sonra ayrildik
Su an sadece aegis solo ve v1 swag var ????
Soloyu arkadaşimdan aldim swag ise yegenimde ...
Solo ile solo takiliyorum su sıra ????