Goygoy Sihirli Goygoycular - 2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
21700 destegi bahsi gecen modlardan sadece paramour'da var. ben keyifle kullaniyorum tavsiye ederim. ki @MoNoT10 ile daha dun konustuk bendeki mod bazi sorunlar barindiran ilk surum. daha sonrasinda guncelleme almis mod. sansliyim sanirim herhangi bir sorunum yok
dünden beri aklıma takıldı yeni sorabiliyorum bu sorunlar neler ve güncellenmiş versiyon olduğunu nasıl anlarım üstad?

o zaman ne var sbs olmasa da olur... bir mtl ustası Hattori Hanzō kılıcı yanında hangi modu kullanır?
Elimden cok mod gelip gecti hatta nispeten eski baba sayilacak lostvape skar kullandim bir ara,sx serilerinden de elbette ama hepsi ile bir müddet sonra ayrildik
Su an sadece aegis solo ve v1 swag var ????
Soloyu arkadaşimdan aldim swag ise yegenimde ...
Solo ile solo takiliyorum su sıra ????

Elimden cok mod gelip gecti hatta nispeten eski baba sayilacak lostvape skar kullandim bir ara,sx serilerinden de elbette ama hepsi ile bir müddet sonra ayrildik
Su an sadece aegis solo ve v1 swag var ????
Soloyu arkadaşimdan aldim swag ise yegenimde ...
Solo ile solo takiliyorum su sıra ????
???? ???? ben de solodan kaçıyorum aslında hem oyuncak gibi geliyor hem de çatır çutur bir ateşlemesi var. wattı düşürünce likit çiğ gibi oluyor. soloyu sırf 3-5 saat deniz kanarında kullanayım diye almıştım. hafif diye yapıştı elime mtl ye geçince

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri