Goygoy Sihirli Goygoycular - 2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk basladigim zamanlar regule modlarin agirligindan sebep boru tipi yari mekanik kullandim. tasimasi vs kolay ama masa ustu kullanimi zordu habire elim carpip dusurdugum icin.
gerci bunlar kisisel kismi.

aslolan kisim mekanik modlarin pil gucu ile oranti ohm kaynasmasi. daha once de baska konuda konusmustuk. pilin voltajina gore degisen bir icim kalitesi ve ona gore bobin zorunlulugu var. farkli turde ve capta teller denemek istediginde sorun yasatir. o nedenle regule ozgurluktur.
onun mosfetli oluşu cezbetti beni

araştırdığım kadarıyla pil 3,2 ye düşüne kadar aynı stabilitede güç veriyor yani pil 4,2 iken de (molicel için) 3,8 iken de 3,4 iken de hep 3,7 ya da 3,6 veriyormuş. hatta otgunz üstad da ayynı şeyi açıklamıştı
bende de mosfet cipli mod var ve pil yeniyken farkli guc dusunce farkli icim aliyorum. sorun bu da degil aslinda.

sorun farkli bobin kullanimina ket vurmasi. senin standart sarimina uyuyor gorunuyor ama daha ince tel, az yada cok tur denemelerinde tatmin etmez. benim vazgecme sebebim buydu. su an kanthal sarimlarim 2.00 ohm civarinda mesela ????‍♂️

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri