GaziHazar
Admin
kötü mü? yarı yoldan döneyim mi?yola cikmamissin daha, bosver
bir de: buyur buradan yak şimdi işin yoksa tek pilli hafif, şık, kibar, single 21700 kanguru mod bul. ateşlemesi güzel olsun... ahanda şimdi ???? in hası geldi
kötü mü? yarı yoldan döneyim mi?yola cikmamissin daha, bosver
onun mosfetli oluşu cezbetti beniilk basladigim zamanlar regule modlarin agirligindan sebep boru tipi yari mekanik kullandim. tasimasi vs kolay ama masa ustu kullanimi zordu habire elim carpip dusurdugum icin.
gerci bunlar kisisel kismi.
aslolan kisim mekanik modlarin pil gucu ile oranti ohm kaynasmasi. daha once de baska konuda konusmustuk. pilin voltajina gore degisen bir icim kalitesi ve ona gore bobin zorunlulugu var. farkli turde ve capta teller denemek istediginde sorun yasatir. o nedenle regule ozgurluktur.
mazide kaldi bunlar abi. kendi bile zehircibasi oldu
buyuk ???? takiliyormussun simdi anlasildiNeyse ben biraz kripto para borsasına gideyim. Gerçi 3 gündür coinler takla oldu ama olsun????
araştırdığım kadarıyla pil 3,2 ye düşüne kadar aynı stabilitede güç veriyor yani pil 4,2 iken de (molicel için) 3,8 iken de 3,4 iken de hep 3,7 ya da 3,6 veriyormuş. hatta otgunz üstad da ayynı şeyi açıklamıştımosfet guvenlik onlemleri olan yari mekanik cip. regule degil. oyle guc ayari vs yok.
Valla iyi kazandım. Tam bu sene coinlerin yükselme zamanıymış, boğa sezonu yakaladık. ????buyuk ???? takiliyormussun simdi anlasildi
aspire mix mi, kizoku mu yoksa paramour mu? şu en soldakini sevemedim...
o zaman almıyorum. @comandante üstadın beğenmediğini ben kedinin önüne koymamnot : o dediğin modu kullanmışlığım var @GaziHazar
aspire mix mi, kizoku mu yoksa paramour mu? şu en soldakini sevemedim...
Not: single 18650 ile gün bitmiyor bazen... günde 500-600 puffum var
bende de mosfet cipli mod var ve pil yeniyken farkli guc dusunce farkli icim aliyorum. sorun bu da degil aslinda.araştırdığım kadarıyla pil 3,2 ye düşüne kadar aynı stabilitede güç veriyor yani pil 4,2 iken de (molicel için) 3,8 iken de 3,4 iken de hep 3,7 ya da 3,6 veriyormuş. hatta otgunz üstad da ayynı şeyi açıklamıştı