yobb
Council
üstlenirim üstad siz söyleyin yeter
herkeşe benden major v3 ibanım tr11 1111 1111 1111 1111 1111 11 ???? ???? ????
İ - BAN olmasın o iyi baksaydın ???? ????
üstlenirim üstad siz söyleyin yeter
herkeşe benden major v3 ibanım tr11 1111 1111 1111 1111 1111 11 ???? ???? ????
borçları ödeyecekmiş diyo şapşik yupiş. anladın ama ters anladın yine ????????????galaksinin her yerinde ( ay ve mars da dahil ) kopyaları olan efsane defteri kimse zimmetine geçiremez ???? ????
borçları ödeyecekmiş diyo şapşik yupiş. anladın ama ters anladın yine ????????????
İyim çok şükür sağol. Perhiz dersen bazen bozuyorum. Nefis işte bazen can çekiyorIyiyim abi sagolasin, bir sekilde hayati surduruyoruz, senin saglik sihhat nasil. perhiz nasil gidiyor, sikinti yasamiyorsundur umarim
???? ne kadan anlayisli biriborçları ödeyecekmiş diyo şapşik yupiş. anladın ama ters anladın yine ????????????
aha boyle ???? kalin tugla gibin, @yobb un nazik elleri ile incitmeden yazdigi borc defteridir.
Onlar da olmazsa zaten olmaz abi, sartlar yeterince zor zaten.İyim çok şükür sağol. Perhiz dersen bazen bozuyorum. Nefis işte bazen can çekiyor
Yok ben almamyayım. Majör'e saklıyorum son ???? hakkımı????Onlar da olmazsa zaten olmaz abi, sartlar yeterince zor zaten.
sen yine de dikkat etmeye calis, sikintisi yine sana oluyor.
haa, bu arada taze ???? var, ikram edeyim mi?
alırım bir dal... nedir taze ????? ben de taze emtiyelci olduğum için zehre açığım ????????haa, bu arada taze ???? var, ikram edeyim mi?
Amanın sen yandın o zaman.alırım bir dal... nedir taze ????? ben de taze emtiyelci olduğum için zehre açığım ????????
garibim buralarda arayıp bulamıycak . içine oturacak. acıdım bak şimdi ???? ???? ????Amanın sen yandın o zaman.
Ağalar salın gelsin
????????????
Kendi istedi hemde yeni emtielciymiş????garibim buralarda arayıp bulamıycak . içine oturacak. acıdım bak şimdi ???? ???? ????
abim herkes aynı cengaveriği yapıyor sonra rakamı duyan topuklarını vura vura kaçıyor ya du bakalım ???? ????
???? ???? ???? acımıcak acımıcak ????????????
Şimdiden geçmiş ossuuun ????
Ben dileklerimi sunuyorum masumum ????
kısmet demiştin. taaa bağdattan geldi ????rakam nedir ????????????? (ter henüz yüzde ama yolu uzun daha)
bu cevaptan sonra ter yerini buldu... kessin çok acıyacak ben ufak ufak sıvışayım????️
şükranlarımı sunuyorum. sanırım geçmiş olsun dedirtenler masum değil
yaw ne borcudur bu milletin foruma takmışlar,i kiminse bu çocuklar alsın, bak kimse üstlenmiyor....