Goygoy Sihirli Goygoycular - 2021

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Türk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aspire mix mi, kizoku mu yoksa paramour mu? şu en soldakini sevemedim...

Not: single 18650 ile gün bitmiyor bazen... günde 500-600 puffum var :unsure:
21700 destegi bahsi gecen modlardan sadece paramour'da var. ben keyifle kullaniyorum tavsiye ederim. ki @MoNoT10 ile daha dun konustuk bendeki mod bazi sorunlar barindiran ilk surum. daha sonrasinda guncelleme almis mod. sansliyim sanirim herhangi bir sorunum yok

@GaziHazar kardeşim. buhar dünyası çok farklı. herkesin beklentileri birbirine uymuyor. bizimkiler sadece kendi tecrübe ettiğimiz atomizer modlara ve yine kendi istek ve beklentilerimize göre.
o yüzden tavsiye niteliğinde değilde bizim tercihimiz böyle diyerek algılamanı ama kendi yolunu kendi istek arzu ve tecrübelerine göre değerlendirmeni not olarak yazma ihtiyacı duydum :)

@GaziHazar kardeşim. buhar dünyası çok farklı. herkesin beklentileri birbirine uymuyor. bizimkiler sadece kendi tecrübe ettiğimiz atomizer modlara ve yine kendi istek ve beklentilerimize göre.
o yüzden tavsiye niteliğinde değilde bizim tercihimiz böyle diyerek algılamanı ama kendi yolunu kendi istek arzu ve tecrübelerine göre değerlendirmeni not olarak yazma ihtiyacı duydum :)
katiliyor ve ekleme yapiyorum;
denemeden anlasilmiyor bu hususlar ???? :LOL: :LOL:

ki gercekten de oyle, bu nedenle birinin goklere cikardigini bir baskasi yerin dibine sokuyor.
kusursuz ato yada mod yok. kisiye gore (goreceli) kusursuzluk var. zaten ben kendi adima bu hususlara uyan parcalari tavsiye ediyorum lakin denemeden bilinmiyor ????‍♂️

merak buyurmayınız efendim aynen yazdığınız gibi telakki etmiştim. :)

Paramour boş agirligi 100 gr + 20700 -21700 destekli oluşu artı yonu
Kizokunun agirligini bilmiyorum ama komtan bi yerlerde elindekilerin agirlik karsilastirmasini yapmıştı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri