murcix
Council
????çatır çutur bir ateşlemesi var
pamuklamada hata varsa mod napsin, bakmaz gozunun yasina basar gecer
????çatır çutur bir ateşlemesi var
Catirdamanin solo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum,muhtemelen pamuklama ile ilgilidir???? ???? ben de solodan kaçıyorum aslında hem oyuncak gibi geliyor hem de çatır çutur bir ateşlemesi var. wattı düşürünce likit çiğ gibi oluyor. soloyu sırf 3-5 saat deniz kanarında kullanayım diye almıştım. hafif diye yapıştı elime mtl ye geçince
pamuklama diyolar yaww nerenle okuyon ???? ???? ????ama şimdi kırıcı oldun üstad ???? ????
2,5 mm klavuza 7 tur bacaklar dahil 8 tur nichrome80 27 ga /// 0,80 ohm 15,4 watt
Ekli dosyayı görüntüle 52851
olmamış mı?
aslında çatır çuturdan kastım çok seri ve yihi powerful mod gibi ateşliyor.Catirdamanin solo ile alakalı olduğunu düşünmüyorum,muhtemelen pamuklama ile ilgilidir
Atesleme konusunda cok iyi bir mod ve piyasadaki bircok moda nal toplatir bence ????
pamuklamayı da attım ya altında diyom olmamış mı diye belki tel özellikleri de lazım olur diye yazdım hata yapıyosam diye ???? ???? fazla bilgi göz çıkarmaz diyepamuklama diyolar yaww nerenle okuyon ???? ???? ????
ion dimi bu. hiç sevmedim. pamuk kanallarıda aşırı büyük. illa bi sıkıntı oluyorpamuklamayı da attım ya altında diyom olmamış mı diye belki tel özellikleri de lazım olur diye yazdım hata yapıyosam diye ???? ???? fazla bilgi göz çıkarmaz diye
evet ion v2 2ml de şuı tepkiyi de vermeden geçmiyim: "haydaaaaa... ee ne kullancaz ne önerirsiniz?" ???? ????ion dimi bu. hiç sevmedim. pamuk kanallarıda aşırı büyük. illa bi sıkıntı oluyor
Ni80 i genellikle ,kanthal telmis gibi kabul etmem ben her kullanici farklı kullanim senaryolari benimser...ama şimdi kırıcı oldun üstad ???? ????
2,5 mm klavuza 7 tur bacaklar dahil 8 tur nichrome80 27 ga /// 0,80 ohm 15,4 watt
Ekli dosyayı görüntüle 52851
olmamış mı?
onuda deneye yanıla sen bulcan herkesin keyfi başka. illa şu ato diyemem. ben severim sen beğenmez bana söversin. o riske girmemevet ion v2 2ml de şuı tepkiyi de vermeden geçmiyim: "haydaaaaa... ee ne kullancaz ne önerirsiniz?" ???? ????
bu ben olmuyorum ???? ???? ????Tecrübeli bir kullanici
mümkün değil öyle şey olur mu... dünkü mesajınızda belirttiğiniz gibi siz referans olursunuz almak, kullanmak, beğenmek tamamen benim sorumluluğum ve tercihimdir.ben severim sen beğenmez bana söversin.
kanthal da ayni ohm ile misal 16 w kullaniyorsam ni80 ayni ohmda
olmamış mı?
Estagfurullah ????bu ben olmuyorum ???? ???? ????
bu arada normalde kanthal kullanıyorum 27 ga ama deniyim diye dün bunu sardımdı
iki farkli turde tel ile ayni ohm zaten farkli bir sarim gerektirir ve kullanilacak guc degismelidir tabi ki. fakat ayni sarimi yapiyorsan ayni guc lazim. yani yuzey alani ayniysa.
Onceki yazım genel bir tabir niteliginde idi ,alıntı yaptigim kısımda nasıl bir kullanim yaptigimi yazdim @murcix ????aslina bakarsan sabit degerlerin hicbirine takılmıyorum artik epeydirEstagfurullah ????
Misal solo iyi atesledigi halde kanthalda nasil sarim yaparsam yapayım (watt degeri herbir sarim ozelinde farklidir) volt degeri 3.73 ~3.80 araligindadir hep benim
Ayrica besleme olayi aroma yükü nedeniyle belirli tuketimden sonra degiskenlik gosterir/bu oldugunda bile kullanım degerlerim degisir hemen bence dogrusu da budur ki;
Ni80 gibi hızlı tepki suresi olan bir tel ile sabit kullanim senaryosu keyifli bir icim seklini ortadan kaldiriverir hele bir de hizli ateslemesi olan bir mod ile ????
Nasil keyif aliyorsam öyle ???? ne sardigimin bi onemi yok ????
Tecrube + vur gonlune rahvan gitsin moduNasil keyif aliyorsam öyle, ne sardigimin bi onemi yok