comandante
Council
git git @yobb kardeşimi ziyaret et biBen şimdi İzmir’e gitsem mi gitmesem mi dusuncelere bi dalayim musadenle

git git @yobb kardeşimi ziyaret et biBen şimdi İzmir’e gitsem mi gitmesem mi dusuncelere bi dalayim musadenle
naptın ki yineEn son bana kizdi baya kabul etmez beni ????
Pembis fil muhabbetine cok yüklendim ????naptın ki yine![]()
amaannn fil beyni ufak. unutmuştur bilem onuPembis fil muhabbetine cok yüklendim ????
Gidersem elim bos gitmem zati ama diger isi de halletmek gerek yoksa bos donmek isdemiom oraya kadar gitmişken biraz alışveriş iyi olur zannimcaamaannn fil beyni ufak. unutmuştur bilem onu![]()
![]()
![]()
sen giderken manisadan bi kutu mesir al git. erit buzlarını filan yupişin![]()
Arada bakıyorum gruplara pek hareket yok ama yazarım yine de ????izmir gurubuna mesaj at. buluşma filan olur belki o zamanda![]()
Öpüşüp barışsınlar diyon yani ????????????amaannn fil beyni ufak. unutmuştur bilem onu![]()
![]()
![]()
![]()
sen giderken manisadan bi kutu mesir al git. erit buzlarını filan yupişin![]()
apladan sonra olursa uzak dursunlar birbirlerinden. riskli ortam ???? ????Öpüşüp barışsınlar diyon yani ????????????
sen gelmeseydin, izinlisin bugün. akşama misafirlerin gelecektiGuunaaaydiiin herkese ????
Bi de ihtiyar deyince kiziyorsunuz bugun degil izin yarindan sonra ????sen gelmeseydin, izinlisin bugün. akşama misafirlerin gelecekti![]()
![]()
Bi de ihtiyar deyince kiziyorsunuz bugun degil izin yarindan sonra ????
Bu aksam gelecek misafir icinde yarin resmi tatil zabaaaa kadar labombadelapompei ????????????????
Tamam anlaştık@comandante ye ihtiyar demene ben kızmıyorum bence diyebilirsin ama tontik tontiş falan demeye kalakma bozuşuruz![]()
![]()