Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimcik az cok hatirlayan vardir hele sen bilirsin bir ara fotomu koymustum buraya ????
E malum yakisikli karizmatik bi cucuum ben eskiden oldugu gibi hepsi birarada ultra performans testi yapicam
Tabi bu konu sizin icin epey uzak bi mesele detaylara girmeden mevzuya gecelim
Lakin bu arada siz gelene kadar onlari sartlandirip malum su karizma farkindan attan düşmüş....razi gelmis halde dost işi yapicam ???? sizi sevdigimden yoksa elimi sallasam ellisi bilirsiniz işte ????
Artik dökülen incilerle kendinize besi bir yerde benden hadi yine iyisiniz ????

Şimcik az cok hatirlayan vardir hele sen bilirsin bir ara fotomu koymustum buraya ????
E malum yakisikli karizmatik bi cucuum ben eskiden oldugu gibi hepsi birarada ultra performans testi yapicam
Tabi bu konu sizin icin epey uzak bi mesele detaylara girmeden mevzuya gecelim
Lakin bu arada siz gelene kadar onlari sartlandirip malum su karizma farkindan attan düşmüş....razi gelmis halde dost işi yapicam ???? sizi sevdigimden yoksa elimi sallasam ellisi bilirsiniz işte ????
Artik dökülen incilerle kendinize besi bir yerde benden hadi yine iyisiniz ????
aplayı duyunca bi değiştin bakıyom ???? ???? ???? ????

Evet o isleri biraz degistirdi hesapta yoktu bu sebeplen onun duygularini hic ellemeden yasananlari tecrube etmesi icin tribune yolluycam
Haaa sonunda ne olacak diye merak ediyyorsundur
Dusundum de bu edindigi tecrubeyi sana aktarmasi daha iyi ????
kendi kendine gelin güvey olduğunu farkediyon dimi ???? ???? ???? yemezler yemezler. hepiciği senin kısmetin. biz seyredicez sadece ????????????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri