comandante
Council
yamulma kesinde. aşağımı yukarımı yamulacak o öneemli işdeDeneme yamulma yöntemi dimi ????????

yamulma kesinde. aşağımı yukarımı yamulacak o öneemli işdeDeneme yamulma yöntemi dimi ????????
aplayı duyunca bi değiştin bakıyom ???? ???? ???? ????Şimcik az cok hatirlayan vardir hele sen bilirsin bir ara fotomu koymustum buraya ????
E malum yakisikli karizmatik bi cucuum ben eskiden oldugu gibi hepsi birarada ultra performans testi yapicam
Tabi bu konu sizin icin epey uzak bi mesele detaylara girmeden mevzuya gecelim
Lakin bu arada siz gelene kadar onlari sartlandirip malum su karizma farkindan attan düşmüş....razi gelmis halde dost işi yapicam ???? sizi sevdigimden yoksa elimi sallasam ellisi bilirsiniz işte ????
Artik dökülen incilerle kendinize besi bir yerde benden hadi yine iyisiniz ????
Evet o isleri biraz degistirdi hesapta yoktu bu sebeplen onun duygularini hic ellemeden yasananlari tecrube etmesi icin tribune yolluycamaplayı duyunca bi değiştin bakıyom ???? ???? ???? ????
kendi kendine gelin güvey olduğunu farkediyon dimi ???? ???? ???? yemezler yemezler. hepiciği senin kısmetin. biz seyredicez sadece ????????????Evet o isleri biraz degistirdi hesapta yoktu bu sebeplen onun duygularini hic ellemeden yasananlari tecrube etmesi icin tribune yolluycam
Haaa sonunda ne olacak diye merak ediyyorsundur
Dusundum de bu edindigi tecrubeyi sana aktarmasi daha iyi ????
Sen cok yannis anladin asil
nası bi gıvırış ve rüşved teklifi bu böyle. şaşkınım çokSen cok yannis anladin asil
Ben hakkaten ek değmemiş goncayim bu işler bana uzak artikin agzimi bilem sürmem
@sihirbaz
Ekli dosyayı görüntüle 38215
@comandante buda senin abla yillanmisindan
Ekli dosyayı görüntüle 38216
????????????????????
işte o gizli apla olacak. en son görünce anlıycan ???? ???? ????Kalan bir oyuncuyu bunlarin ustune yolluk yapicam ????????????????
Büyük hissediyorum su an ????????????????işte o gizli apla olacak. en son görünce anlıycan ???? ???? ????
kutundamı ???? ???? ???? ???? ???? kaç kaççççççç ????????????Büyük hissediyorum su an ????????????????
Abi ben bittim agliycam artikin ????????????????kutundamı ???? ???? ???? ???? ???? kaç kaççççççç ????????????
Kitlendim kapatalim dio yaahahaa ????????????????hadi kapatalım mevzuyu. anlamayanların devreler yanmasın![]()
gözlerinde yaşmı varda okuyamıyon. mevzuyu kapatalım didim. bende laf çok yoğsamKitlendim kapatalim dio yaahahaa ????????????????
Ben şimdi İzmir’e gitsem mi gitmesem mi dusuncelere bi dalayim musadenlegözlerinde yaşmı varda okuyamıyon. mevzuyu kapatalım didim. bende laf çok yoğsam![]()
![]()
![]()
![]()