sotw
Council
He ya benden gurban olmaz , gurban dedüğün yakuşuklu olur ???? ???? ????körpe ama çikin yaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
He ya benden gurban olmaz , gurban dedüğün yakuşuklu olur ???? ???? ????körpe ama çikin yaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bak ben kabul olmam diyom anlamıyonuz, bu işi bilen birine girmek lazım sonra sakata gelmesin ????????sanayideki senin usda değilmiydi o![]()
![]()
![]()
Nasıl içine işlemişse artık ???? ???? ????sanayideki senin usda değilmiydi o![]()
![]()
![]()
yok yok ben gaytan bıyıklı öküz kesicem. sen çık aradan adana ???? ???? ????He ya benden gurban olmaz , gurban dedüğün yakuşuklu olur ???? ???? ????
çok derin çokkkk. bilinçaltına kadar girmişNasıl içine işlemişse artık ???? ???? ????
@lvnt74 mi yoğsam ???? ???? ????Aslında aramızdan etli butlu birini seçsek en azından doyurucu olur, kimse de gelmiyo aklıma ama ????
Olsun kökü sen de , 15 gün besiye çektik mi yeter ???? ???? ????Yav kestik ya bıyıkları ????????????
kurbana hazırlık ta yapmışşşYav kestik ya bıyıkları ????????????
Dwarv 1.000₺ idi.Bu akşam ben ilan atıcam asıl kurbanlıklar geliyor ???????????? Dvarw lp2 ytfk flash 4.5 stab mod????????????
Ustad su oyunculardan uc adet yollar misin sana zahmet bana eziyet ????Gülün tabi gülün insan bir mention atar
@comandante bi zahmet yalovadan dal ama bandırmadan çıksıkıntı yaşama sonra
@MoNoT10 azizim bunlar gelmeye yakın yengeyi bir tatile yolla. Ben sana Oyuncu yollayayım onu eşim diye tanıtırsın
Bunları postalayınca da artık oyuncuyu yollarsın diye umut ediyorum![]()
olmuşken tam olsun diyon. eee bari ebat renk tercihlerinide diyiver bari ???? ???? ???? ????Ustad su oyunculardan uc adet yollar misin sana zahmet bana eziyet ????
Yok abi bisi denicem ????olmuşken tam olsun diyon. eee bari ebat renk tercihlerinide diyiver bari ???? ???? ???? ????
aldım ss i divam et ticariYok abi bisi denicem ????
Rengi boyutu muhim deel
abooooooo şincik aklıma geldi. ya apla çıkarsa aralarındaYok abi bisi denicem ????
Rengi boyutu muhim deel
Deneme yamulma yöntemi dimi ????????Yok abi bisi denicem ????
Rengi boyutu muhim deel