comandante
Council
pembiş file bişey filanmı ettin ki sen

pembiş file bişey filanmı ettin ki sen
Bilmiom ki sebebini bi anlasam ????pembiş file bişey filanmı ettin ki sen![]()
![]()
munzurluk var senin tabiatında. kesin ya kulağını çektin ya taş filan attın. fıstık bile vermeyecektin ???? ????Bilmiom ki sebebini bi anlasam ????
Abim ben nerden bileyim huyu suyu nasıldırmunzurluk var senin tabiatında. kesin ya kulağını çektin ya taş filan attın. fıstık bile vermeyecektin ???? ????
hahaha@Karagezgin kardesim bu is iyice cigrindan cikmaya başladı vazgecelim biz hem bak okus la komutan geziyi iptal ettiler bana gelen giden yogh olmaz bizim iş
Yogsam oyunculaaadan evvela gomutan yicek benim başımı ????
Haah ne dedin dostum ?????
Ha anladim ben durum böyle yani ????hahaha
Günaydınlar.Kaçan şampiyonluktan sebep akşam bakamadım sinirden hiçbirşeye. YAzdıklarınızı bu sabah okudum.
Şimdi toparlarsak; Oyuncu imkanımız bol. Casting şirketiyiz. Neticede. Profesyonel çalışıyoruz.
Komutanın mecali olsa senden benden önce talep eder ancak; emekli adam biliyor ne olup olmayacağını![]()
Bir casting şirketi vardı eskilerden...hahaha
Günaydınlar.Kaçan şampiyonluktan sebep akşam bakamadım sinirden hiçbirşeye. YAzdıklarınızı bu sabah okudum.
Şimdi toparlarsak; Oyuncu imkanımız bol. Casting şirketiyiz. Neticede. Profesyonel çalışıyoruz.
Komutanın mecali olsa senden benden önce talep eder ancak; emekli adam biliyor ne olup olmayacağını![]()
beklemediğim kontralar yiyorumBir casting şirketi vardı eskilerden...
BackRoom Casting Couch adlı.
Var mıdır ki bir bağlantı???
![]()
Dwarv 1.000₺ idi.
Lp2 ve mod da en az o kadar olur
Yftk Fev ilanını ayrı bir yerde, aşağı mahallede aç. Kazara diğerlerine girip dudak uçuklatmayalım Üstad![]()
deme öyle komutanda kalp var diyolarYeaaani simdi dostum bilirsin iste ????
Eyi gunler diyip ayrilmaktansa
Arabada bes evde onbes ????????????
Kronik rahatsızlığı olanlara su donemde uzak durmakta fayda var tabi azizim ????deme öyle komutanda kalp var diyolar![]()
Birde simdi dayanamıyorum mesela ferhat kardesimin paylasimlari benim yumuşak kalbime dokunuyor onlari oyle görünce@MoNoT10 bir ara mesajlarda 3 adet talep etmişisin renk ırk farketmez demişsin azizim. Yani bu biraz bende seçici olmadığın kanaati uyandırdı.![]()
Oooo karşim yeni ürün gelmiş işler iyi gidiyor masallah masallahçay yok ama duplevaytçaklıtmokkamakiatotoşhibatusubasa var ondan veririm![]()
![]()
![]()
![]()