Goygoy Sihirli Goygoycular-2020

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Karagezgin kardesim bu is iyice cigrindan cikmaya başladı vazgecelim biz hem bak okus la komutan geziyi iptal ettiler bana gelen giden yogh olmaz bizim iş
Yogsam oyunculaaadan evvela gomutan yicek benim başımı ????
Haah ne dedin dostum ?????
hahaha :D

Günaydınlar.Kaçan şampiyonluktan sebep akşam bakamadım sinirden hiçbirşeye. YAzdıklarınızı bu sabah okudum.
Şimdi toparlarsak; Oyuncu imkanımız bol. Casting şirketiyiz. Neticede. Profesyonel çalışıyoruz.
Komutanın mecali olsa senden benden önce talep eder ancak; emekli adam biliyor ne olup olmayacağını:D

Günaydınlar.Kaçan şampiyonluktan sebep akşam bakamadım sinirden hiçbirşeye. YAzdıklarınızı bu sabah okudum.
Şimdi toparlarsak; Oyuncu imkanımız bol. Casting şirketiyiz. Neticede. Profesyonel çalışıyoruz.
Komutanın mecali olsa senden benden önce talep eder ancak; emekli adam biliyor ne olup olmayacağını:D
Ha anladim ben durum böyle yani ????
E4FB40E2-47BA-45B5-9D11-209AFC996F80.jpeg
eyi gunler diyip ayriliyor ????????????????

Bir casting şirketi vardı eskilerden...
BackRoom Casting Couch adlı.
Var mıdır ki bir bağlantı???
:)

@MoNoT10 bir ara mesajlarda 3 adet talep etmişisin renk ırk farketmez demişsin azizim. Yani bu biraz bende seçici olmadığın kanaati uyandırdı. :D
Birde simdi dayanamıyorum mesela ferhat kardesimin paylasimlari benim yumuşak kalbime dokunuyor onlari oyle görünce
Ne kadar yardimsever biri oldugumu hatırlıyorum dayanamıyorum
Onlarin müşkülüne kosmazsam olmaz simdi ????????????

yine ben yokum yine konu ben
başınıza ben kadan diycem de niyse ???? ???? ????
@Karagezgin casting filan sen ne ayaksın çözemedim
gündüz fabrika gece ışıklı sokaklarmı
anlaşıldı o pahallı mod atoların nerden geldiği ????????????
monoDON abim ben unumu eliyorum, hala elek kullanımda.
sen beni düşünme. gelcek yanlışlığı düşünmeye divam et hala.
bi tek yüreciğin yufka kalsın bence. başka bölgelerine sirayet etmesin o yufkalığımsı şeyler :D :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri