comandante
Council
uffff navaranın arkasına da ne haydar sığar ama ???? ???? ???? ???? ????
şaka maka daha geçen gün avcılar yokuşunda gördüm bundan. yanından geçtim bide korna çalıp el salladımsusturucu takarım içeride kendi kendini dinler beyaa ????????
Ekli dosyayı görüntüle 37158
Gomutanım bundan olsa olmaz mi?
Boyu boyuna huyu huyuna ????
doğum günüme az kaldı adresi veriyom özeldensusturucu takarım içeride kendi kendini dinler beyaa ????????
Ekli dosyayı görüntüle 37158
Gomutanım bundan olsa olmaz mi?
Boyu boyuna huyu huyuna ????
???????????? gomutanım benden hızlı çıktın beyaa. Alalımda seninle mangala gideriz ???? et ete değer cızzz diye ses çıkar önden sucuklar arkadan antrikotlar bir de sumon ekmek oldu mu ????????????şaka maka daha geçen gün avcılar yokuşunda gördüm bundan. yanından geçtim bide korna çalıp el salladım![]()
![]()
![]()
yağ diye bişi kalmadı bende eridi gitti hepsi ????
Anaaa gomutanım ayın kaçında sana özel hediye göndereyim ???? adres iletişim bilgileri lütfen ?doğum günüme az kaldı adresi veriyom özelden![]()
Buyur gel abim basim ustune ????ilk sana gelicembi çekim var senden taraf nidense
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
magafon yok zaten. peki haydarBuyur gel abim basim ustune ????
Megafonsuz gel ????????????
Öğlen acil işler çıktı , eve gelip yemek yiyip anca oturabildimgoygoy ahalisi nereye kayboldunuz![]()
haber verdin sen.Öğlen acil işler çıktı , eve gelip yemek yiyip anca oturabildim![]()
Bu ara herkeşe yapıyor gider... ???? ???? Tıkınmaktan şeker falan olmasın ????????haber verdin sen.bide hayt huyt yapanlar var bknz. yupiş.
![]()
birde bana tontiş demezmi bizim filBu ara herkeşe yapıyor gider... ???? ???? Tıkınmaktan şeker falan olmasın ????????
ahaaaa yupişşşşşşşşşş ???? ???? ???? ???? ???? ????