rap06
Council
Sana yıllanmış puro getireceğim ???? bakalım unutmuş musun o lezzeti komutanım ?yıllarca içtik bilmiyozmu sanıyon.
hem artık içemiyom didim ben![]()
![]()
![]()
Sana yıllanmış puro getireceğim ???? bakalım unutmuş musun o lezzeti komutanım ?yıllarca içtik bilmiyozmu sanıyon.
hem artık içemiyom didim ben![]()
![]()
![]()
yok be cidden içemiyom artık. yoksa evde puro dolu halaSana yıllanmış puro getireceğim ???? bakalım unutmuş musun o lezzeti komutanım ?
Ahh be komutanım ciğerimi yaktın ???? tamam tamam sana kahve sözüm olsun bana Engin tecrübelerini aktarırsın ????yok be cidden içemiyom artık. yoksa evde puro dolu hala![]()
Görüşelim canım kardeşim hiçbir sıkıntı yok Her zaman beklerim ne zaman nerede istersen İstanbul dışı olmasın da nasıl istiyorsan görüşürüzAhh be bir ara görüşelim abi ????
Komutanım ben de katılıyorum. Bir daha gelen olursa evlatlık edinebilirim ????Sen nasıl içileceğini bilmiyorsundur komutanım düz sigara gibi içilmez o ????
Bak burada adam ne kadar da güzel anlatmış izlemenizi tavsiye ederim
Cansın abim ???? sana da kahve sözüm olsun bana High end ürünlerden bahsedersin heyecanla dinlerim ????Görüşelim canım kardeşim hiçbir sıkıntı yok Her zaman beklerim ne zaman nerede istersen İstanbul dışı olmasın da nasıl istiyorsan görüşürüz
Seni hayırsız komutan madem var yollasana kardeşine değerlendirsin viski eşliğindeyok be cidden içemiyom artık. yoksa evde puro dolu hala![]()
adres at abimmm. senden kıymetlimi. ayıp didin bak şimdi kırıldımSeni hayırsız komutan madem var yollasana kardeşine değerlendirsin viski eşliğinde)
akşam atarımadres at abimmm. senden kıymetlimi. ayıp didin bak şimdi kırıldım![]()
Ben yeni geldim eve daha anca abicim. ????goygoy ahalisi nereye kayboldunuz![]()
Benim bildigim emekli olup eve kapanan adamlaryürüyüş arasında komando dansı da mı yaptırsamki![]()
![]()
![]()
Emret gomutanım ????????sabah goygoy yapıp herkes kaçıyo. yarın sabah tekmiliylen akşama kadar toplu tören yürüyüşü yaptırayım ben![]()
![]()
![]()
Etmaaaa ????????????Ona pickup alacam Türkiye’yi gezecek ????
Ekli dosyayı görüntüle 37157
cip var zatenOna pickup alacam Türkiye’yi gezecek ????
Ekli dosyayı görüntüle 37157
ilk sana gelicemEtmaaaa ????????????
Gezmez gezmez
Herkese talim icin tepesine megafon takar ordan bağırır
Neeettin sen ????????????????