comandante
Council
afiyet olsunYemeğe çıkıyorum dikkatli olun buralar size emanet. O liseli @Grasies ise @comandante sende özel bir nizam intizam eğitimi hakediyor.![]()

afiyet olsunYemeğe çıkıyorum dikkatli olun buralar size emanet. O liseli @Grasies ise @comandante sende özel bir nizam intizam eğitimi hakediyor.![]()
Erkeğin yıllanmışı makbuldürBana halen liseli diyor ya yaşlısın işte abi kabul et ???? afiyet olsun ????
Selamlar tünaydın vayy be ne ka olay dönmüş,en son @Pleasewait şirineyide paylaşmış ????
@Karagezgin afiyet olsun
????????????
Erkeğin yıllanmışı makbuldürAyrıca sen vatani görevini yaptın mı?
Tecilim var benim ???? nasipse bu ocakda gidicem
bizzat yerinde vermem gerekir dimi. bura gelse kaybolur yollarda ???? ???? ????yani eğitimi vereceksin![]()
Şirineler bitmez bizde. Şirinciklerimiz çok bizimSelamlar tünaydın vayy be ne ka olay dönmüş,en son @Pleasewait şirineyide paylaşmış ????
@Karagezgin afiyet olsun
????????????
böle diyonda aman gitmesin bazı kulaklaraŞirineler bitmez bizde. Şirinciklerimiz çok bizim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoşgeldinGoygoy... En sevdiğim ????
Goygoy... En sevdiğim ????
Hoşbuldum. Churchill vitola özel üretim seri bir puroydu. Puro forumumuzdan bir arkadaşım bizlere özel Dominic' te ürettirip getiriyor sağolsun.senin avatardaki ephro mu üstat ???? ???? ????
Abi feyz aldim maneviyatim kabardiHerkese keyifli dinlemeler.
benimde kübadan gelmeler vardı. yılbaşında denedim içemedim. yazık oldu güzelim cohibaya sorma.Hoşbuldum. Churchill vitola özel üretim seri bir puroydu. Puro forumumuzdan bir arkadaşım bizlere özel Dominic' te ürettirip getiriyor sağolsun.
Valla puroya benzesin diye silindir mod bakındım ama çoğu mekanik mod olduğundan çekindim. Malum vape konusunda çok acemiyim. Daha jargonu bile yeni öğreniyorum.
Ahh be bir ara görüşelim abi ????Şirineler bitmez bizde. Şirinciklerimiz çok bizim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sen nasıl içileceğini bilmiyorsundur komutanım düz sigara gibi içilmez o ????benimde kübadan gelmeler vardı. yılbaşında denedim içemedim. yazık oldu güzelim cohibaya sorma.
o zaman öğrendimki ben sigara puro pipo içemiyomuşum ardıkın
45 yıllık ağır içicilik bile yeniliyormuş![]()
Teşekkür ederim üstadım işler güçlerden fırsat bulabilirsem geleceğim ????eyvallah azizim gel beraber olsun![]()
yıllarca içtik bilmiyozmu sanıyon.Sen nasıl içileceğini bilmiyorsundur komutanım düz sigara gibi içilmez o ????
Bak burada adam ne kadar da güzel anlatmış izlemenizi tavsiye ederim