geçmiş ossun monoDONBen senin icin calismiom ki niye senin keyfin yerine gelsin ????
İsdemem yani odeyemeyecegimden degil hani madem senin icin bisey yapmami istiyon bilmem kac yuz bin tane carpiyi attirmiyayim sana ????
Arşivde gülünce kızmıcaksan olur aslında ????????şu an gısa bi aydınlanma yaşadım senin sayende yupişçik
bende driptip arşivimi oluşdursamki
ne dirsin![]()
Ya sorma zabahnan gelmis buralara tukkani acmadangeçmiş ossun monoDON![]()
![]()
![]()
dua et herkese senden çaklatmadı ???? ???? ????
ben gülmedimki. yazdığıma güldü @Ahmet hem gülmek faydalıdır. et yemiş gibim olursun demezmi doktorlarArşivde gülünce kızmıcaksan olur aslında ????????
Var abi evet ????ciddi. mesaj sayınızda dün geceden sabaha azalma varmı beyler. benmi öyle hissettim
Gunaydin cağnım kardeşim hg ????Günaydın gençler![]()
Belki gereksiz konu temizligi olmustur ????kişke mod ossaymışım bende.![]()
![]()
![]()
![]()
@sotw kaç kaç çaklıtı iteliycek sana ???? ???? ???? ????Gunaydin cağnım kardeşim hg ????
Bayram değil seyran değil monoDON beni niye öptükine ???? ????Gunaydin cağnım kardeşim hg ????
olabilir. neyse goygoya devamBelki gereksiz konu temizligi olmustur ????
İki sayfa oncesi bi bos bardak varda onu ocaga birakir misjn dicektim rica yaniBayram değil seyran değil monoDON beni niye öptükine ???? ????
İmamın zulayımı patlattın ???? ???? ???? ????Bende pamuk arşivimi paylaşcam ????
Ekli dosyayı görüntüle 37259
Burada CB prime ı bulana arasında yapılacak çekilişle kazanana, tek tarafı az kullanılmış kulak pamuğu hediye ????????????
Belki gereksiz konu temizligi olmustur ????
+1yoo gereksiz bir konu var duruyor hala![]()