Karagezgin
Council
Abi işin makarasındayım beya. Ben şaşmışım kendime zaten hep sıkıntı problem. Allahım sonumu hayır etsin. Bugünümüzde iyi bunada şükür.şaşırtıyon beni ????????????
Bak suna bak akli fikri nerde. ????????????hep merak ediyorum soramadım, şirin baba hala o sarışın şirine gizlide gizliye yazılıyor mu?
Şirin babayı bulduk şirineyi sormayak mı başkan 13 böceğin arasında tek çiçek DBak suna bak akli fikri nerde. ????????????
şirin baba dün seni eligranda görmüşler ruhen diyom. yannış annama olmasın
koptum ahahahahahahaasıl seni nerede görmüşler söyletme bana kahvehane kapısı diyim sen anla
bu yaştan sonra senin ne işin var oralarda abimmm ????????????????
Ruhen ordaydım. Canlı olarakta Geçen Cumartesi günü ellerinden çay içtim kahve içtim. Ruhende olsa. ???? ???? ???? ????şirin baba dün seni eligranda görmüşler ruhen diyom. yannış annama olmasın
kaşıntın büyük. görüyom. gidişi gidişi verisin. uslu dur. bi junin dekmelik (ötekini diyemedim) işin varasıl seni nerede görmüşler söyletme bana kahvehane kapısı diyim sen anla
bu yaştan sonra senin ne işin var oralarda abimmm ????????????????
Bir cicege bin arı konar ????Şirin babayı bulduk şirineyi sormayak mı başkan 13 böceğin arasında tek çiçek D
ahanda vur pasa al bandırmayı ???? ???? ???? ????Bir cicege bin arı konar ????
doğru söze ne söylenir nihayetinde o arılar da bir kovana bal yaparBir cicege bin arı konar ????
Ne tatlı olur yemesi ????????????????doğru söze ne söylenir nihayetinde o arılar da bir kovana bal yapar
Kacma kacma ne didik canim sendeburalar çoğğ dehlikeli oluyo. ben gaçayım ???? ???? ???? ????
kaçma Allah'ın emriyle git komutan nereye gidiyon gelburalar çoğğ dehlikeli oluyo. ben gaçayım ???? ???? ???? ????
Biz Cuninleri ayrı seviyor ilgi gösteriyoruzhani tek junininizi gaybetmeyin diye şeettim yani. şincik yupişte gelir. ondan sonrası daha kötü ???? ???? ????
Bidonunu alda git unutma sunu uluorta heryerde ????????????????buralar çoğğ dehlikeli oluyo. ben gaçayım ???? ???? ???? ????