YANCI
Council
Bende senin en çok bu yanını seviyorum bir yancı olarak????bu nobran bu sert bu vahşi görüntümün altında bir o kadar da naif ve duygusal bir adamım tanıyamadın mı abim
Bende senin en çok bu yanını seviyorum bir yancı olarak????bu nobran bu sert bu vahşi görüntümün altında bir o kadar da naif ve duygusal bir adamım tanıyamadın mı abim
levommmmmmmmmmmmm iş başında gördüm seni ???? ???? ???? ???? ????Bende senin en çok bu yanını seviyorum bir yancı olarak????
bandırma çok soğukmuş ???? ???? ???? ???? ???? ????
Bende senin en çok bu yanını seviyorum bir yancı olarak????
öm lüdven ???? ???? ???? ????sidneyde bugün hava 27 derece ve açık istersen o tarafa geçelim abim ???? ???? ???? ????
öm lüdven ???? ???? ???? ????
sidneyde bugün hava 27 derece ve açık istersen o tarafa geçelim abim ???? ???? ???? ????
sendemi dicocu oldun yoğsam dm ne olummmmdm atıldım ???? ???? ???? ????
Pico cu o ????????????sendemi dicocu oldun yoğsam dm ne olummmm
ben biliyomda sölememmmmmyaw kankeyto ben bile sevmiyom sen neyini sevion ???? ???? ???? ????
kaynak yapma okus geç kuyruğa sıraynan gelGüünaaydıınnnnnnnnnnn yazmaya geç kalmışım idare edin artıkın ????????
Geldin mi ortim bu nasıl ortaklıksa artık ben açım o zengin????Güünaaydıınnnnnnnnnnn yazmaya geç kalmışım idare edin artıkın ????????