Dur şimdi gündüz uyandım depresyondayımyok be ya sen üşengeç adamsın telefonu kaldırmazsın bile ???? ???? ????
karpuz kavun kaju
Dur şimdi gündüz uyandım depresyondayım
Gündüzgezenler nasıl yaşıyor ona bakıyorum netten
kıhh kıhh kıhaha
Git yat abi senDur şimdi gündüz uyandım depresyondayım
Gündüzgezenler nasıl yaşıyor ona bakıyorum netten
kıhh kıhh kıhaha
Büyüğü okula paketledikte küçük oğlakla çizgi film izliyoruz habire dürtüp beraber gülmemizi istiyo göz kapağımı açıp baba uyudunmu diyorGit yat abi sen
Bünyen alışık değil bu saatlere
Kolay gelsin diyelim o zaman.
Kendim zaten kullaniyorum herdaim ama herkes istifade etsin diye konu acayim dileyen alsin didimKolay gelsin diyelim o zaman.
Abi öldürdün beni. Gülmekten yerlerdeyim. ????????????????????????Atalım şu ölü toprağınız @sihirbaz brom kusura bakma seni bekleyemedim bugün ben paylaşayım bi eşsiz eserde kendimize gelelim
Abi öldürdün beni. Gülmekten yerlerdeyim. ????????????????????????
Haydi breee kopalım kopalım. Çok seksi güzel sanatçımıza.
????????????????
Terastadır o branda uçmasın diye mücadele ediyordur. Allahım kolaylık versin dışarıda olan tüm canlılara....valla bi kendimize geldik
@comandante nerdesin be yaaaaa
hep merak ediyorum soramadım, şirin baba hala o sarışın şirine gizlide gizliye yazılıyor mu?Selamın Aleyküm. Şirin Babadan Sevgilerle...
Yazılmaz mı? Tabikide yazılır. Şirin Baba başkadır. Hiçbir zaman nerde ne zaman ne yapacağı belli olmaz. ???? ???? ????hep merak ediyorum soramadım, şirin baba hala o sarışın şirine gizlide gizliye yazılıyor mu?
şaşırtıyon beni ????????????Yazılmaz mı? Tabikide yazılır. Şirin Baba başkadır. Hiçbir zaman nerde ne zaman ne yapacağı belli olmaz. ???? ???? ????