comandante
Council
emreye nitttinnnnnnnnnn ???? ???? ???? ???? ????
Olmadı düzelttüm????????emreye nitttinnnnnnnnnn ???? ???? ???? ???? ????
Çok hızlı çalışıyorsun gözlerim yaşardı ????????????
erdalı bırak bana gel diye dün bütün gece yalvardı özelden yupiş. sabah gel çaycı yok tükkanda. nedeyim ben ahali bi aklı verin bana
bağa ne yaaaa. zorla gitirtin zaten bura bide işmi yapçem. gidimmiii ha gidimmmmiiiiiiiiigeldim geldim ihtiyar huysuzlanma hemannnn salı bugün toplantı günü baktın yokum geç ocağa doldur çayları ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 25296
özelimizi hirkes görsün diyosan sorun yoğğ yobodopulosçuk ???? ???? ???? ????naptım naptım ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
bağa ne yaaaa. zorla gitirtin zaten bura bide işmi yapçem. gidimmiii ha gidimmmmiiiiiiiii
@comandante komutanımda geldi bırak semaver bırak bizim masaya sen @yobb
içinden sezen çıktı yupişimin ???? ???? ???? ???? sen ne hassas biriymişsin be yaaaa ????????????gitttt gittttttt gitttttt MEEEEEEEE dur ne olursun gitme kal huysuz ihtiyarrrrrrrrrr ???? ???? ????
Hesapta neymiş canım biz varız burda????bırakayım bırakmasını da hesabı kime şey ediyoz ???? ???? ???? ???? ????
içinden sezen çıktı yupişimin ???? ???? ???? ???? sen ne hassas biriymişsin be yaaaa ????????????
bandırma çok soğukmuş ???? ???? ???? ???? ???? ????bu nobran bu sert bu vahşi görüntümün altında bir o kadar da naif ve duygusal bir adamım tanıyamadın mı abim